Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kesinlikle Barış haklı.Durup dururken laf atan Evrim..Oynamıyo olabilir doktor raporu da var adamın.Evrim'in klasik gereksiz konuşmaları..Berkan'a yaptı şimdi de Barış'a deniyor.

    Kesinlikle haklı değil. Sen barış danışın hep barış'ı savunuyorsun 🤣 objektif bakan kısmen evrim'in konu olarak haklı olduğunu ama üslubunun ve söylediği zamanın çok yanlış olduğunu bilir. Barış kendisi diyor yüzde 20 ile oynuyorum kasmıyorum yeterli diye. Oylarına güveniyor. Son zamanlarda doğru dürüst oyun bile almadı. Laubali, rahat hareketleri vardı. Bireysele kadar bu şekilde devam eder kendisi...

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kesinlikle haklı değil. Sen barış danışın hep barış'ı savunuyorsun 🤣 objektif bakan kısmen evrim'in konu olarak haklı olduğunu ama üslubunun ve söylediği zamanın çok yanlış olduğunu bilir. Barış kendisi diyor yüzde 20 ile oynuyorum kasmıyorum yeterli diye. Oylarına güveniyor. Son zamanlarda doğru dürüst oyun bile almadı. Laubali, rahat hareketleri vardı. Bireysele kadar bu şekilde devam eder kendisi...

    Valla bu kavga özelinde Barış %100 haklı benim gözümde.Son zamanlardaki Barış'in performansına gelirsek haklısın yarısmayı bırakma kafalarında orası zaten doğru..Açıkcasi bu sene destekleyecek adam bulamıyorum genelde her sene kendime göre birini bulabilirdim ama bu sene başında Barış'ı destekliyordum son dönemdeki hareketlerinden onu da bıraktım.Berkan belki,onun da bazı bareketleri aşırı itici geliyor bakalım bireyselde öne çıkan biri olursa artık.

  • Hic bu kadar caresizlik icinde yonetilmek zorunda kalan bir survivor seyretmemistim. Aglayanlar , kavga edenler , koru soz soyleyenler

    Hakikaten kres gibi. Ya nedir kolye . Bu nasil maneviyattir. Eger cok degerliyse ,yarisirken takma guzel kardesim o kolyeyi. Seyretmeyim diyorum ,baska da bir sey yok

    Hocam arada Kemal Sunal filmleri falan oluyor, onlara bakmak lazım. Bu arada 7 gün olması da biraz bıkkınlık yarattı. 4-5 günden fazlası yoruyor. :)

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Barış bir kadına böyle bağıramaz. Aynı olayları Yasinde de oldu. Yasin de Evrime kızıyordu bağırıyordu. Sonra Acun Yasine kızıyordu. Acun bakalım konseyde Barış ı uyaracak mı ?

  • Eski survivorlar nerde bu nerde kan çıkardı oyunlarda kimse sesini çıkarmazdı devam ederdi çok çocuk oyununa döndü bu sene bir de tüm halk buna sarınca Acun da iyicene çocuk gibi görmeye başladı yarışmacıları çok canımlı cicimli devam ediyor Survivor en iyi seneler 2013-2014-2015ti sonra bozmaya başladı

  • Yasin'in bağırmasıyla Barış'ın bağırması arasında dağlar kadar fark var.Yasin yasak olan yerde niye söylemiyosun diye durup dururken bağırdı.Zaten Acun Yasin'in Evrim'e karşı olan yanlış davranışlarının 5-6.'sında falan uyarmıştır Yasin'i.Burada ise Evrim'e izleyen adam bile dellenmiştir heralde ayrıca ben daha önce Barış'ın bir kızla kavga ettiğink hatırlamıyorum.Bu ikiliyi karşılaştırmak çok yersiz olur.

  • Barış bir kadına böyle bağıramaz. Aynı olayları Yasinde de oldu. Yasin de Evrime kızıyordu bağırıyordu. Sonra Acun Yasine kızıyordu. Acun bakalım konseyde Barış ı uyaracak mı ?

    Hocam evrimin hiçmi suçu yok.? Berkan, yasin, barış bunların hepsimi haksız? Bence evrime bağırsın konseyde.

  • Aycan'ın gitmesi çok yerinde olur. İletişim ödülündeki mesajdan sonra bir daha toplayamadı kendisini. 2 ay oldu neredeyse. ayrıca kilo aldı ve performansı ciddi derecede düştü.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

    Einmal editiert, zuletzt von manik depresif ()

  • Hocam evrimin hiçmi suçu yok.? Berkan, yasin, barış bunların hepsimi haksız? Bence evrime bağırsın konseyde.

    Hocam Barışın bir kadına bağırması biraz daha suçlu olarak görüyorum. Tabi Evriminde suçu var yani. Açıkçası ben şunu söylüyorum Yasinin Evrime bağırmasıyla Barışın bağırması aynı şey tabi kişiden kişiye değişir. Benim merakla beklediğim şey Acun bu konuya nasıl tepki vericeği ?

    Einmal editiert, zuletzt von Snowyy ()

  • Aycan veya Yunus Emre gider gibi. Ama hiç belli olmaz Sercan bile gidebilir. Acun bize yine ters köşe yapar.

  • Ben Elif ve Sercan'a pek ihtimal vermediğim için aklıma direkt Aycan geliyor. Evrim ve Barış olayını da daha fazla konuşmak bence gereksiz ikisini de zamanında desteklediğim oldu ama şuanda ikisi de umrumda değil. Evrim sonlara kalmadan elenir gibi geliyor ama Barış'ı göndermezler. Çok sağlam bir kitlesi var ister iyi ister kötü sürekli arkasında olan. Sosyal medyada görüyorum yani futbol takımı tutar gibi destekleyenler var en ufak bir eleştiride bildiğiniz hakaret yağmuruna tutuluyorsunuz.

  • Berkan'la Elif'in antreman bölümünden sonra Yunus'un açıklaması süper ya^^^^ Ulan Yunus iyi güldüm akşam akşam.Berkan'ın gereksiz motive konuşmasından sonra Yunus'un açıklaması komedi^^

  • Acun'da kadınlar üzerinden bu sene iyi prim kasıyor. Anlık sinir yaşandı gitti. Bence Acun'un sorgulaması gereken kısım evrim yasin,Berkan, barış,Ardahan takımdaki tüm erkeklerle neden kavga etti? Bir kadın herkesle kavga ediyorsa suçlu bellidir. Acun feministlere oynuyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞