Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Adam hala köpek diyor. O kadar bağlı ki. Köpekler sahiplerine çok bağlı. Evladı gibi bakıyor ersin'de çok acı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu kadar ciddi ise sakatlığı basket falan bir sürü şey oynadı adam. Farklı sebepler olabilir. İnandırıcı gelmiyor. Bu sene çok kurgu yapıyor Acun. Ben köpeği söylüyor sandım. Adam adada mahsur. Şimdi illa öğrenecek köpeğini. Acaba kendi isteği ile de ayrılmak durumu olabilir mi? Çabuk kabullendi.

    Danışıklı dövüş hocam bunların yaptığı. Meryem diye Bi yarışmacı vardı ameliyat oldu geldi 1 yarışa çıkabildi olmayınca gitti. Ersininde sakatlığı okadar ciddi ise yarışamazdı zaten tazı gibiydi maşallah. Kurgu başka bişey değil

  • Elenmesine değil ama şu köpeğini hala yaşıyor bilipte söyledikleri üzdü, döndüğü zaman çok üzülecek köpeğine..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Benim için Ersin Korkut Survivor 2020 şampiyonudur. Survivor başlamadan ilk hafta elenir diye düşünüyordum. Gerçekten de mükemmel bir performans sergiledi. Ve şampiyonluğu hakeden kişiydi.

  • Sempatik , pozitif , yapıcı bir insanın üzüntüsü de samimi oluyor. Ekrandan seyirciye geçiyor, köpeği ile ilgili haberi alınca çok yıkılacak çok.

  • Sercan sakatlandı 2 hafta oynamadı mert 1 hafta oynamadı. Ersin de oynamasın otursun bench te. Geçmiş survivor larda semih 5 hafta tutabi 7 hafta oynamadan finale gelmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Acun bu hafta oylar istediği gibi olmadığı için ersini feda etmiştir açık ve net

  • Survivor da aylarca oynamayan Kişiler oldu şimdi buraya kadar gelmiş birini elemek bence çok haksızlık acunun oyunları olduğuna inanıyorum tamamen kurgu adamına göre karar veriyorlar izlemiyordum kaç gündür fragmanı görünce bugün izleyeyim dedim daha da izlemem.artık eminim acunun yarışmaya karıştığına.

  • Menisküs olabilir tam diz bölgesinde sakatlık.Açıklamalardan öyle bir durum sezdim bir daha aktif spor yapamayacak cümlesinden..

    Benim aklıma yan yada ön çapraz bağlarında kopma geldi, futbolcular geçirdiği zaman en az 6 ay oynamaz raporu veriliyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Konseyde acun hüzünlü hüzünlü konuşurken fonda çalan müziği buldum. Gerçekten çok güzel dinlemek istersiniz diye düşündüm


    ludovico einadiu -experience