DUYURU: Son zamanlarda foruma yazılan karalama-saldırı iletileriyle ilgili bildiri

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sevgili ve Saygıdeğer Havaforum Üyeleri


    Son zamanlarda forumumuza üye olup amaçları; "forumun adını kirletmek, kalitesini ve itibarını azaltmaya çalışmak ve yetkili yazarlarımızından Efsane-Semih hocamızın tahminlerini karalamak ve kötülemek" olan bazı şahsiyetler tarafımızdan ivedi bir şekilde tespit edilip forumdan uzaklaştırılmışlardır. Bahsi geçen bu durumlarda forum yönetimi siz üyelerimizinde desteğiyle gerekeni yapmıştır, yapmaktadır ve yapacaktır bu konuda kimsenin ufacık bir şüphesi olmasın.


    Aşağıda forum yönetimine şikayet olarak iletilen mesajı siz üyelerimizin de görmesini istediğimizden bu duyuruyu yapmak gereğini duyduk. İlgili mesaj;

    E-Mail Adresiniz:
    [email protected]


    Konu:
    Uzaklaştırma (Ban) İtirazı


    Mesajınız:
    Birde gelmiş yüzün varsa diyorsun şikayet edermişim? 2 şeyi net bir şekilde belirtip kendi forumuma dönücem - Ttürkiye şartlarında 15 günlük tahmin YAPILAMAZ - 5-6 gün vadesi olan sistemlere de ve modellerde dahi günlerce gözükmeyen sistemin geleceğine %90 denmez. O adam kesinlikle 8 şubat sisteminin gelmeyeceğini biliyordu bilerek gelecek deyip durdu, işte ben bunun sebebini öğrenmek istiyorum. ....... SEMİH eskiden yakın çevrende olan arkadaşların kadar olamadın. Vesselam..


    şeklindedir. Bazı yerler tarafımızca hocamıza saygımızdan dolayı sansürlenmiştir. Atılan şikayet mesajının ne kadar mesnetsiz ve hakaret vari olduğunu görmektesiniz. Bu tür mesajları yazanların amaçlarının ne olduğunu söylemeye sanırım gerek yoktur, herşey ortadadır.


    Havaforum "Türkiyenin en iyi hava sitesidir" ve her geçen gün büyük adımlarla yükselmeye devam etmektedir. Adını ağzımıza almak istemediğimiz, sadece "kedinin ciğere baktığı gibi" bize HASETLE ve EZİLMENİN VERDİĞİ ÇEKEMEMEZLİKLE bakan ve forumumuza saldıran forumlar ile bunların DEĞERSİZ bazı üyeleri, bize bu saldırıları yapmaya devam edeceklerdir. Ama farkedemedikleri ve anlayamadıkları bu forumun büyük bir aile olduğudur. Forumumuz hem yönetimiyle hemde işinin ehli yetkili yazarlarıyla işinin başındadır.


    Efsane-Semih hocamız yıllardır değerli tahminleriyle 7 den 70 e herkesin saygısını kazanmış çok önemli bir tahmincimizdir. Kendisinin bu seneki başarıları ortadadır ve bu başarılarına yenilerini eklemek üzeredir. Hocamıza yapılan en ufak terbiyesizliğin ve edepsizliğin cezası bu büyük foruma girememek olacaktır..


    Havaforum Yönetimi

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Son bir kaç gündür planlı olarak karalamaya yapmaya çalışanlar mevcut.Adamı banlıyorsun başka hesap açarak devam ediyor.

    Bunu yapmalarındaki neden belli KISKANÇLIK


    B*k at izi kalsın uğraşları bunlar ancak HAVAFORUM bu oyuna gelmez!

  • Rabbim moderatör abilerime sabır versin yardım etsin gerçekten bazı insanları anlamak çok zor devir değişti insanlara bir kere bişey diyorsun dediğin lafı dinlemiyor kendi bildiğini yapıyor gerçekten böyle olması üzücü :hfyeni (42):

  • Son günlerde foruma ne kadar baksam bir gerilim hakim, bu tür üyelerin hepsi ip ban hakediyor. Diğer üyeler de bu trolleri takıp cevaplamak yerine direk raporlamalı

  • Başarılı, çok sevilen, desteklenen insanların arkasında hep onu kötülemek isteyenler, kıskananlar vs. olur. Yönetim zaten gereğini yapıyor. Semih hoca başta olmak üzere bütün hocalarımızın arkasındayız. Böyle şeylere hiç gerek yok ama oluyor işte. Fazla uzatmaya gerek yok böyle kişilere değmez. Birlikte daha güçlüyüz.

  • Onlar eleştirdikçe, hasetlendikçe Semih hocamız daha da güçleniyor. 15 günlük tahmin yapılamaz diyerek zaten ne kadar sığ düşüncede ve amatör olduğunu belli etmiş. Dinlemeye bile gerek yok bunları. Nitekim cahili sırtında taşımak, oturup dinlemekten daha kolaydır...

  • Biz her zaman sizin yanınızda olacağız birlikte daha güçlüyüz trollere yedirmeyiz Hava forumu kimse bizim huzurumuzu bozamaz HF Ailesi :)

  • bu tarz troller sistem yaklaştıkça azalacaktir ancak naçizane önerim şu günlerde efsane semih hocamızın sayfası başta olmak üzere diğer yazarlarımizin açtıkları ve açacakları konu başlıklarına yorum yapmayı kısıtlamak etkili bir çözüm olacaktır. Yazarlarımiz tahminlerini yazsın bizler sorularımızi bölge konularından soralım. Bugün gerçekten zor bir gün oldu başta adminler moderatörler ve biz üyeler için

  • Bence de bu tablodan sonra kıskançlık ve çekememezlik baş gösterdi. Hem troller hem de diğer sitelerden gelenler forumun ve yazarların itibarını düşürmeye çalışıyor. Ama emellerine ulaşamayacaklar.

  • Hayır bazı durumlar var artık sinirden gülüyorum sadece. Gfs veya Ecmwf güncelleniyor ya 5 dakika geçmeden Semih hocanın konusuna gidip sistem fosladı yazıyorlar. Bilginiz bu kadar sığ işte. Diyagrama bakmayı dahi akıl edemeyen insanlar Semih hocayı eleştiriyor şaka gibi. Bir de şu moda oldu şimdi; Semih hoca tarih veriyor ardından hemen yok 6 Ocak'ı geçer mi yok 25 Temmuz'u sollar mı, kaç cm birikir? Hep ilkokul seviyesi sorular. Yahu şu forumda trollük yapacağınıza kendinizi geliştirin işte böyle bir fırsat varken. Hoca tarih veriyorsa öğrenmeye yönelik sorular sorun. Bu arada yazdıklarım konusunda sözüm meclisten dışarı...