Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sayın Adminlerim, Malesef Siteye 2 Gündür Düzgün Bir Şekilde Giriş Yapamıyorum. Acaba Sorun Benden mi Kaynaklı? Eğer benden kaynaklıysa bir Çözüm Önerileri Varmıdır? Yoksa Site İle ilgili Bir Sorun mu var?

  • Bir kaç gündür gene dikkat ediyorum özellikle facebook üzerinden hasan diye bir çocuk ortalığı 2014 ün tekrarı olacak ve oluyor şeklinde ayaklanma yaptırıyor ve çevresinde ki koyunlar da onun yolundan gidiyor o şahısın burada üyeliği var mı acaba burada çok iyi paspas çeker o. ve onun Dediklerinin aksi birşey söyleyince atarlanıp küfürleri basıyor hemen ailevi ve en kötüsü dini küfürler ederken yakaladım birkaç kere ve aşırı derecede kafayı taktım o şahısa. Eğer burada üyeliğin varsa kendisini açığa çıkaralım.

  • Esasında yönetim değerlendirebilir bu mesajını @Vintersaga beğenmeden nasıl +3 geliyorsa beğenmeme butonu eklenebiliyorsa şayet koyulabilir -3 puan gider.Böylece benim yaptığım gibi kötü esprilerin önüne geçilir.Yapmadan önce bir daha düşünür... Samet

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Esasında yönetim değerlendirebilir bu mesajını @Vintersaga beğenmeden nasıl +3 geliyorsa beğenmeme butonu eklenebiliyorsa şayet koyulabilir -3 puan gider.Böylece benim yaptığım gibi kötü esprilerin önüne geçilir.Yapmadan önce bir daha düşünür... Samet

    Daha önce sitede denendi iş başka boyutlara geçti o yüzden böyle kaldı.Beğenmeyen hiç bir şeye basmaz olur biter:)

  • http://www.milliyet.com.tr/eri…ersin-yerelhaber-2514706/



    Yurdun bazı bölgelerinde kar ve soğuk hava hüküm sürerken, Mersin’in Silifke ilçesinde ilkbahar ve yaz aylarında açtığı bilinen erik ağacı meyve verdi.
    Silifke’de ikamet eden Hulusi Köstekci yaptığı açıklamada, açıktaki bahçesinde erik ağacının kış ayında meyve verdiğini söyledi.
    İlk kez bir erik ağacının kışın meyve verdiğini gördüklerinde çok şaşırdıklarını anlatan Köstekci, “Normalde mayıs sonu ve haziran ayı içinde olan erikleri 2018 Ocak ayında toplayıp tüketiyoruz. Kışın erik ağacının meyve vermesine hem şaşırdım hem de sevindim. Eriklerin tadı da çok güzel. Bazı meyvelerin çiçek açtığını duymuştum ama meyve veren bir erik ağacını ilk gördüğümde şaşkınlığımı gizleyemedim” diye konuştu.
    Ocak ayında açıkta ilk defa erik ağacının meyve verdiğini belirten Köstekci, “Ocak ayının içerisindeyiz açıkta ilk defa erik meyvesi verdi. Açıkta ilk defa görülen bir olay. Seralarda dahi çiçek açmazken biz açıkta bahçemizden meyvesini yiyoruz. Yalancı bahar dedikleri bu olsa gerek. 50-60 kadar erik meyve verdi. Birazını biz birazını da eşe dosta ikram ettik” dedi.
    Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun ise normal şartlarda mayıs ve haziran ayında meyve vermesi gereken erik ağacının çevresel faktörlerden ve iklim şartlarından etkilenerek erken meyve verdiğini ifade etti. Doygun, “Hava şartlarının bir sıcak, bir soğuk olması meyveyi erken olgunlaştırmaya sokar. Ancak hava şartları da değişken olduğu için meyve yaz dönemi gibi verimli olmaz” şeklinde konuştu.


    Durumlar pek iyi değil.Çicek açmayı geçmiş meyve vermeye başlamış ağaç artık bahar geldiğini sanıp.

  • Allah rahmet eylesin geç oldu paylaşmak için ama :(


    On binler bugün yürüdü
    Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla farklı şehirlerde düzenlenen etkinliklere on binlerce vatandaş katıldı.


    Hürriyet Haber
    07.01.2018 - 17:11 | Son Güncelleme: 07.01.2018 - 17:38
    1 / 40
    Next


    Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla "Gençlik Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve yaklaşık 50 bin kişinin katılımıyla Kars'ta gerçekleştirildi.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...