Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yesilcamin usta ismi hababam sınıfının mahmut hocası Münir Özkul 93 yaşında hayatını kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

  • Hayırlı cumalar olsun sevgili HF.Mahmut hocamızı kaybettik allah rahmet eylesin.Kahraman polisimiz Fethi Sekin ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • biraz geç kaldım ama olsun yinede Hayırlı Cumalar diliyorum cümleten.


    Ebediyete intikal eden Münir Özkul'a Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum...

  • Neden kendi fikirlerini belirtenlere özellikle karamsar ve olumsuz yönde fikir belirten mesajları siliyorsunuz yoksa milleti forumda tutma çabası mı

    Biz onlara fikir demiyoruz başka bir şey diyoruz.Şuursuzca yazı yazalım silinince niye siliyorsun kötü söyleyeni barındırmıyorsun oluyor.Birde üstüne üstlük forumda tutma çabası iftirası.Anlaşmış gibi dengesizin birinin attığı zehir bir çok kişiye bulaşmış.Buyrun sizi forumda tutan yok.Siz bu forumda tutulmayın yeter.Biz bize yeteriz.Çıkış sol üst köşede durman isteyen durur istemeyen çekilip gider.Başkasının ağzıyla konuşmayın lütfen.

  • Biz onlara fikir demiyoruz başka bir şey diyoruz.Şuursuzca yazı yazalım silinince niye siliyorsun kötü söyleyeni barındırmıyorsun oluyor.Birde üstüne üstlük forumda tutma çabası iftirası.Anlaşılmış gibi dengesizin birinin attığı zehir bir çok kişiye bulaşmış.Buyrun sizi forumda tutan yok.Siz bu forumda tutulmayın yeter.Biz bize yeteriz.Çıkış sol üst köşede durman isteyen durur istemeyen çekilip gider.Başkasının ağzıyla konuşmayın lütfen.

    samet hocam reklam paraları yatmadı hesaba :D milleti forumda tutmayacam bundan sonra :D

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • bu forumda 1 bucuk aylık bir geçmişim oldugu halde kısa sürede platinum üye seviyesine geldim . Yarışma ve cekilislerle yani çabalarımızla . Yaptığımız yorumlar zaman zaman eleştiri zaman zaman övgü aldı. Demem o ki burada kimseye cifte standart uygulanmiyor. Her üye üstüne düşen görevi yerine getirecek gerektiğinde elestiriyide kabul edecek gerektiğinde silinen mesajlarında sineye çekecek. Herkes cabalayacak birşeyler öğrenecek ve bir yerlere varacak. Boş konuşup bilmeden kimseye cephe almayacak sadece forumun kurallarına uyacak.

  • vallahi bu insanları anlamak zor. ellerine ne geçiyor böyle karalamalar ile. Allah ıslah eylesin ne diyelim hocam.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ben bazı yazıların gereksiz silindiğini düşünüyorum (Kendi düşüncemdir)

    Vardır yok diyemem ama bizim sildiğimizden daha fazla gereksiz yazının da hala daha silinmeden arada kaynadığını da bilirim hocam.

  • Ben bazı yazıların gereksiz silindiğini düşünüyorum (Kendi düşüncemdir)

    benim de çok yorumum silindi. silinsin yenisini yazarım ve yazdım da . Bunları dert etme hocam. ufak tefek detaylar bunlar.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.