Merhaba arkadaşlar.Abidig gubidik twist twist.
![]()
Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
KarTutkusu03 -
20. Januar 2017 um 17:41 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Herkese iyi geceler Arkadaşlar,ALLAHA EMANET OLUN
. -
İyi akşamlar ahali Allaha emanet olun.

-
İyi akşamlar ahali Allaha emanet olun.

İyi akşamlar müdür iyi bak kendine

-
Bu Tloyhot'u bulandan Allah razı olsun.Hemen olası grip belirtisinde diriltiyor insanı.Limon aromalı olması da ayrı bir güzellik.
-
taraftar..Her ne kadar yunanlıları sevmesemde bizim kadar ateşli taraftarları var.Tipik akdeniz ülkesi insanı.
-
Yunanları bende sevmem Bizden tokadi yedikten sonra bide Almanlar tokatlamıştı bunları

Atina

-
Bu Tloyhot'u bulandan Allah razı olsun.Hemen olası grip belirtisinde diriltiyor insanı.Limon aromalı olması da ayrı bir güzellik.
4gr günlük dozu geçmeyin
-
Tylolhot ı kullanırken dikkatli olun,içerisinde bulunan parasetamol zamanında karaciğer ve böbrek üzerindeki olumsuz etkilerinden dolayı yasaklanması gündeme gelmiştir. O yüzden dikkatli, kullanmakta fayda var.
-
Tylolhot ı kullanırken dikkatli olun,içerisinde bulunan parasetamol zamanında karaciğer ve böbrek üzerindeki olumsuz etkilerinden dolayı yasaklanması gündeme gelmiştir. O yüzden dikkatli, kullanmakta fayda var.
Kanserojen olduğuna dair bir kaç söz işitmiştim.Arada haftada 1 ayda 2 kere kullanım da bir sıkıntı olmaz heralde.
-
@GabelBerg_10 kanserojen değilde ağır böbrek yetmezliğine ve karaciğer enzimlerinde dengesizliğe sebep oluyor. O yüzden günlük kullanım dozu sınırlıdır
-
Parasetamol’ etken maddeli ağrı kesiciler çok kullanılırsa bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor. Karaciğer yetmezliği ile böbrek ve mesane kanseri bunlardan bazıları...
Ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak evlerden eksik olmayan “Parasetamol” etken maddeli ilaçlar, gereğinden fazla kullanıldığında karaciğer yetmezliği ve böbrek kanseri gibi bir çok hastalığa yol açabiliyor
Klinik Farmakolog Cankat Tulunay “parasetamol” içeren ağrı kesicilerin yan etkilerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Ağrı kesici ilaçların içinde bulunan etken madde parasetamol ağrı kesici ve ateş düşürücü bir molekül. Ancak fazla kullanıldığında özellikle karaciğer yetmezliğine neden oluyor. Kromozomları bozuyor, mesane ve böbrek kanserine yol açıyor.
-
parasetamol e dikkat ... özellikle bazı ağrı kesicilerde de var örn:parol
Uzun süreli kullanımı asla uygulamayın. -
Çoğu ağrı kesicilerde parasetamol var. Doktor kontrolü dışında hiçbir ilaç kullanılmamalı bence. toplu iğne başı kadar olsa bile. Ben ağır hastalıklar dışında. grip olsun,halsizlik olsun hep yiyerek atlatmışımdır. ilaç son çare olsun.
-
Günaydinlar arkadaslar,isiniz gucunuz rast gitsin.Hayirli cumalar dilerim
. -
Herkeze günaydınlar, hayırlı cumalar.Fotoğraf yakın bir abimden alıntıdır.
Keltepe Dağı
-
Mutlu günler Hayırlı Cumalar beyler

-
Cümleten günaydın
Hayırlı Cumalar -
Günaydın HF...Hayrlı cumalar olsun Allah dualarınızı kabul eylesin...Ahmet hocam paylaşmış;
12 - 18 Mart arası kıştan kalma günler yaşayacağız. Kayak merkezlerine kar yağma olasılığı yüksek... -
İstanbul'da helikopter düşmüş.




İstanbul Büyükçekmece'den az önce bir son dakika haberi geldi.İlk gelen bilgilere göre, TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine düştüğü belirtilen helikopter de 2 si pilot toplam 7 kişinin olduğu belirtiliyor.Olay yerine sevk edilen 10 itfaiye ve kurtarma aracı ile 50 personel yangına müdahale ediyor.
Tüyap'ın ordaki TV kulesine çarptığı söyleniyor.
-
