Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Robinho basakaehire güc kattigi gibi, sivas da hayatinin hatasini yapmisdir. Şampiyonluk bir adim daha yaklasti Basaksehire...

    hocam az değil o Trabzon hem feneri hem galatasarayı o stadda paraladı, başakşehir aldı puanı dönüyor.Dikkat ediyorum hiç boş transfer yapmıyorlar hep nokta atışı..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Arkadaşlar evet hakem hatalı kararlar verdi ama başakşehir mükemmel bir oyun oynuyor.Abdullah avcı kazanmaya yönelik pasör bir oyun tercih ediyor.Guardiolayı örnek aldığı bariz belli.Orta saha mahmutu bile stopere çekti adam pas oyunu artsın diye.Kaleyi volkan babacandan mert günoka bıraktı ayağı daha iyi diye.Başakşehir'in bu maçtaki ilk 11 'ne dikkatli bakın hepsi pasör oyuncular.Kaleden tut,stoperden tut,forvetine kadar.Adamlar forvetsiz çıkıp robinhoyu false 9 oynatıyor daha fazla pas yapmak için.Abdullah Avcı müthiş taktisyen.Kendini çok geliştiriyor kendini tebrik etmek lazım.Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir...Günümüz futboluna ayak uydurmak önemli.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • hocam az değil o Trabzon hem feneri hem galatasarayı o stadda paraladı, başakşehir aldı puanı dönüyor.Dikkat ediyorum hiç boş transfer yapmıyorlar hep nokta atışı..

    Yaptiklari transferden mutlak surette geri dönüş aliyorlar. Bugun bu takim ligde sadece 8 gol yemis bugun 9 oldu. Az atmalari sorun degil maksat dogru oyunla skoru koruma basarisi. Eger gol bulursa basaksehir, gol yemeleri cok zor

  • 2-3 oldu... Başakşehir işte bu. Skora yatmaya çalışan ve onu da beceremeyen bir takım. Şu maç gerçekten Trabzonspor'un hakkı tarafsız olarak söylüyorum.

    Objektif olmak gerekirse bu maç beraberlik.Trabzonspor bugün güzel bir oyun ortaya koymadı.Taktik olarak çok çok hatalı.Abdülkadir ömür'de iyi değil bugün.Benim gönlüm ister ki başakşehir yenilsin ama bu maçın hakkı beraberlik :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Başakşehir rus kulübü gibi golü atıyor uyutuyor sonra tekrar kontradan atıyor.Bu skor da elbette Trabzon'un eksiklerinin payı fazla üç orta sahası yok bir kere.Büyük maçlara tam kadro çıkınca şov yaptılar.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Bu skora yatma ve becerememe işi pek bi alakasız geldi bana bu zamana kadar defalarca başardılar. Demek ki Trabzon formda ve iyi bir takım ve Başakşehiri zorluyor. Sen bu sene bence en deplasman gibi deplasmana gidiyorsun,çıkıştaki Trabzonun sahasına gidiyorsun ligin ilk sıraları için önemli maç ve burada Trabzona 4 gol atıyorsun. Bunun tek bir karşılığı var; TEBRİKLER..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • modelci benim takım düşmanlığı yaptığımı nereden çıkardınız pardon?? Başakşehir'in oynadığı oyunu beğenmemek ve sıkıcı futbol oynadığını iddia etmek düşmanlık mı?? Örneğin Baybars hocam beğenmiş mesela bu futbolu yazmış yukarıda. Siz de beğendiyseniz yazın. Futbol zevk işidir kimine göre bu taktik akılcıdır kimine göre sıkıcı.

  • merhaba, zahmet olmazsa ve foruma aykırı bi durum yoksa apk nedir öğrenebilirmiyim acaba ve ios mu teşekkür ederim .

    apk android işletim sistemleri tablet, telefonlarda genelde ücretli uygulamaları veya google play in izin vermediği veya bulunmayan uygulamaları indirebilmemizi sağlayan şey bu dosyalarada apk diyoruz .Fazla detaya girmek istemiyorum anlamışınızdır umarım yoksa konu fakrlı yerlere gider :hfyeni (18): .

    3 Mal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()

  • Başakşehir vura kıra şampiyon olacak gibi :hfyeni (29): Gönül isterdi anadolu takımı şampiyon olsun bir tane ama başakşehirede hayır demem değişiklik olsun .Gs,bjk ,fb kısır döngü zevk vermiyorl ige ve kalitesinin artmasını engelliyordu .Şuanda geçen senelere göre oynan futbol çok çok iyi .

    Einmal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()

  • Vura vura kıra kıra mı isterse 5 kişi sya çıksın yine kazanır diyorum bu sezonun seneryosu çizilmiş başakşehir şampiyon.

    Senaryonun en hakikisi yıllardır Gs,Bjk ,Fb ,Trabzon gibi dize kadar batmış takımlara ceza kesilmeyerek en sağlam senaryo yazıyor Tff .Ceza dediğin transfer yasağı değil direk -20,-30 puan cezası .Transfer yasağı ödül bu takımlara ödül :hfyeni (18):

    Einmal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()

  • Akılcı transferler yapıyor profesyonel bir yönetim gösteriyorsa Süper lige çıktığından bu yana kafaya oynuyorsa bunu yaparken de kulübün borcu yoksa o zaman takdir etmek gerekiyor.Emreyi fenerden Başakşehir koparmadı.Bu sene fazla katkısı olmasa da önceki seneler için damgası vardı.Ya da mossoro-visca-clichy i çok yüksek paralara getirmediler.Keza kaleci Volkan fenerin 2-3.kalecisi uğur gsnin yedekte kalan defans oyuncusuydu...Bu sene Başakşehirin zaten demek kendi kulüplerinin beceriksizliğini göz ardı edip çamur atmaktan başka birşey değildir...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...