Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • berkay hocam hangi takımlısın vallahi çok merak ettim çok memnun oldun skordan :) Başakşehire tebrikler bursa da berabere kalmış.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • berkay hocam hangi takımlısın vallahi çok merak ettim çok memnun oldun skordan :) Başakşehire tebrikler bursa da berabere kalmış.

    Yok hakemle kazanıyor ,yok top oyanmıyor diyorlar şu takıma ya bu sezon bunlar şampiyon olsun istiyorum Anadolu takımlarından biri şampiyon olmayacak ise eğer bunlar olsun .

  • Başakşehir önemli bir eşiği daha geçti, 2. yarı zorlandılar Fenerbahçe skoru eşitledikten sonra 2-1 de yapabilirdi ancak olmadı, Volkanın hatasıyla 2-1 Başakşehir aldı maçı, tebrik etmek lazım..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Fenerbahçe kendisi icin elinden geleni yapti. Zor günler geciriyor ve bu maci almak zorundaydi. Fakat basaksehir sezon basindan beri oynadigi oyundan ve taktiginden ( rakibi zaman zaman oynatarak uyutma) vazgecmeyerek kazanmasini bildi. Şampiyonlugu da sonuna kadar hakediyorlar. Bazilarinin boş laflarini, en yakin rakibi olan takimin taraftari olmama ragmen söylüyorum.

  • Fener maçı sattı açık ve net sırf GALATASARAY düşmanlığından daha 9 maç var ama...

    Ne zaman acaba at gözülüklü fanatikliği bırakacağız?? Fenerbahçe düşmüş kendi derdine maçı niye satsın, hadi sattı maçı niye 1-1 yapın 1-0 a kilitlerlerdi maçı.. Bazen bu konuda çok boş yorum yazılıyor rica ediyorum fanatizm ve fanatiklikten uzak durun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 11 tercihinde ekici başlasa elmasın yerine, %71 topa sahip olma oranı ilk yarıdan başlardı. zajk'ın kafasının gol olması işten bile sayılmazdı, döndü gol oldu. 2. yarı tek kale oynadı Fenerbahçe, Başakşehir 2. gole kadar 1 kere gelemedi ceza sahasına. yapacak bir şey yok.

  • Berkay4535 normalde hangi takımlısın hocam? Başakşehir oynadığı topa kimse zaten laf etmiyor sistemleri her zaman takdir ediliyor zaten.

    Manisasporluydum deplasmanlara filan giderdim ,iç saha maçlarını kaçırmazdım malesef klüp battı işte şuan 2 .ligde son sırada .Bazen akhisar,Göztepe maçlarına giderim lakin aynı tadı alamıyorum avrupadada siyah ,beyaz renklerinden dolayı ayrı bir sempatim olan Valenica maçlarını kolay kolay kaçırmam tv de .

  • Başakşehir yıllarca kurmaya çalıştığı sistemin faydasını alıyor.İstediği kadar kötü oyun sergilesin oyun disiplini sayesinde gene kazanıyor bütün topçular görev adamı hepsi görevini yapıyor. Şampiyon olursa yapacak bir şey yok gelecek yılın planlamasını en iyi şekilde yapmalıyız. Başakşehir şampiyon olsa bile Galatasaray 2. Olursa Galatasaray geliri şampiyonluk sayısında dolayı iyi geliyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞