Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • hayatımın en büyük dönemeçlerinden birini bu sitede atlattım ben meslek seçimimi çok erken bir zamanda bu site sayesinde yaptım. okulda hatta okul dışında yaşadığım semtte adım geleceğin meteorolojisti olarak çıktı ki bu beni gururlandırıyor. meteorolojiye geçen sene 0dan başladım ve bu sitedeki sizler sayesinde merakım her dakika daha çok arttı yaşıtlarım sevgilisyle kafelerde sarılıp nargile içerken ben odamda beyaz tahtamda minik bi ihtimal olan orajı kovalıyordum bütün indexleri hesaplayarak o orajı arıyordum. her üzüldüğümde her moralim bozulduğunda hala uzanırım çimenlere bakarım bulutlara üzülme bak bulutlar seninle mert derim... Allah seninle derim. birsürü arkadaş, abi kardeş edindim bu forumda. yahu düşünsenize bakkala ekmek almaya gitmeye üşenen çocuk, yatağındna kalkıp yemek yemeye üşenen çocuk(ki hayvan gibi aç olmasına rağmen) gecenin 2sinde elinde termometresi, ve mezurasıyla kar ölçümü yapmaya 200 metre rakıma çıkıyor -5 derecede. siz bana bu aşkı verdiniz. Allah sizden razı olsun.

  • şuan gerçekten garip bir hassasiyet var üzerimde gerek şu sınav sürecinin stresi gerek normal hayat, bi önceki sayfada keane isimli bir üye meteoroloji mezunları çıkıp gelse bişeyler yazsa demiş. bir meteoroloji mezunu değilim hatta öğrencisi bile değilim inşallah seneye meteoroloji öğrencisi olursam her konudan sonra sizleri bilgilendirecek konular açacağım. hatta yazarlık başvurusu yapmayı düşünüyorum tabii bunlar için daha erken.

  • @'HaKaN-EFE*SnowMan*' Gönlü güzel hoş abimiz,ve Hf ailesinden moderatörlüğe her ne kadar terfi etse de ne bizim ona karşı dostluğumuz kardeşliğimiz; ne onun bizlere abiliği, arkadaşlığı değişmedi, değişmeyecek de ;)
    @Şaban Çilesiz : HF nin nöbetçi çavuşu ve HF' de en başta tanıdığım ender insanların başında geliyor. En balıkçılarından ve doğa sever bir kahraman :)
    @Adını Vermek Istemeyen Mert : bakmayın adını vermek istemediğine gönlünü vermiş bir kere meteorolojiye yetmez mi :)
    @sinan : Hava forumun belki de en ağır abilerinden yaşça da bilgi ve donanım olarak da büyüğüm olarak kabul ettiğim abim diyeceğim ender insanlardan, tanıyın tanışın derim ;)
    @BaFRaLı55 : Hem hemşerim, hem de Samsun aşığı, karadenizden sorumlu kardeşim Bafrayı da onunla tanıdık bu platformda, Samsun haberlerini anlık iletileri ile bizlerle paylaştı çoğu kez :)
    @BlackHole : Balıkesir' in kahramanı kardeşimiz :)
    @Yusuf151515 : Sonradan tanısam da havaforum' da yusuf kardeşimi, hayat dolu sevecen, her sabah " günaydın hava forum" gece yatarken: "iyi geceler hava forum" diyen ender arkadaşlardan ve bir o kadar da burdur aşığı kardeşim gibi sevdiğim insan :)
    @KarTutkusu03 : Afyonu hayatımda hiç görmedim. Ama bir insan gitmediği yer hakkında bu kadar mı bilgi sahibi olur. Oluyormuş demekki misal: Ben :) ve sebebi belli. ;)
    @Gray Cities : Gri şehrin aydınlık insanı oldu o eşsiz fotoğraf paylaşımları ile bizlere... ;) Ayrıca samsun aşığıdır kendisi :)
    @Arik Boge : Her eve lazım arkadaşlardan bir tanesi de arik kardeşimiz. Arada bizlere farklı yorumları ile bakış açımıza farklı bir pencere açan kardeşimiz ;)
    @Hüseyin Tuğrul : Yeni bir arkadaşımız ama sanki seni bir yerden tanıyorum ben diyeceğiniz ve hayatında yaşanan her olumlu olumsuz konuda Hava forumdan yardım alan sevdiğimiz kardeşimiz :) sen sor biz hazırız Hüseyin :)
    @RulingSnow : Kış ligimizin birincisi, Meteorolojiye farklı bir değer katan paylaşımları ile gönüllerde taht kuran kardeşimiz ;)
    @Baybars : İlk başta moderatör ünvanı ile tanıdığımda sert görünümü olarak hayal ettiğim; ancak tanıdıkça ortak nokta da buluşabileceğiniz Hava forumun üstatlarından ... ;) bu arada futbol konusunda beyaz futbol muhabbetleri ile gönüllerde hoş bir sohbet izlenimi bırakan moderatör abimiz ;)
    @Effective Snow (Oğuz03) : Fotoğraf galerisinde @Gray Cities ile Türkiye fotoğraf galerisinde eşsiz fotoğraf paylaşan moderatörümüz ;)
    @Samet_113 : Hava forumda admin olarak tanıdığım hemşerim. Samsun aşığı, Ankaradır mekanı diyeceğim. herkesi bu forumda iyi veya kötü idare edebilen ve belki de bu işi en güzel şekilde başarabilme özelliğine sahip ender insan samet hocam. sorduğum her soruya üşenmeden cevap verebilen nadir insanlardan ayrıca:)
    @KRAL : Doğudan gelen kar haberleri ile doğu anadolu bloğunu çökerten büyüğüm, meteorojik paylaşımlarını kısa ve öz tutmayı seven kar aşığı ve bir o kadar da memleketi olan ANTEP aşığı abimiz ;)
    @UmuTCaN : Adminlerimizden en başta tanıdığım doğu anadolu konusuna da sağladığı katkılardan olacak ki sevdiğim benden yaşça benden küçük ama yüreği o kadar çok büyük ki;Adana aşığı kardeşim umut :)
    @ldr1907 : Fenerbahçe aşığı kardeşim Lider kardeşim. ;)
    @Bay Hava : Meteorolojik bir site olan Hava forumda tanışmasak mesleğin grafikerlik mi hocam diye soracağım tek insan belki de... :) O eşsiz haraketli animasyon grafikleri altında bizleri aydınlatan insan ;)
    @Aytac : Diğer admin arkadaşlar kadar tanıma fırsatı bulmasam da Hava forumun en önemli kaptanlarından :)
    Yazarlarımızı anlatmaya gerek var mı onlar zaten baştacı, isimlerini atladığım abilerimi kardeşlerim, moderatörlerimiz ve diğer üye arkadaşlar ve tanıma fırsatı bulamadığım tüm arkadaşlar haklarını helal etsin şimdiden adını sayamadığım bir çok arkadaşım ile biz bir aileyiz. Çünkü biz Hava forum ailesiyiz. ;) ;)

    3 Mal editiert, zuletzt von sistemci5534 () aus folgendem Grund: Hakan efe snowman sizindi bu düzenleme :)

  • helal olsun guzel yazmissin :hfyeni (25):