Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı Ramazan

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Son gecemize geldik.Allah tüm ibadetlerimizi kabul etsin.Farklı bir ramazan geçirdik.İnşallah bir daha böyle bir ramazan geçirmeyi nasip eylemesin yaradan...Camiyi özlemek camideki tekbirleri minarelerden dinlemek hüzün verdi.Seneye kavuşmak dileğiyle elveda elveda elveda ey şehr-i Ramazan...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Allah'a şükür bu seneyi de atlattık. Son sahurumuz. Çok ilginç bir ramazan oldu. Çok çabuk ve zevksiz geçti. Allah bir daha böyle ramazan yaşatmasın. İftar sofraları, teravih,camiler,neşesi yoktu. Allah herkesin ibadetini kabul etsin. Bu sene de hayırlısı buymuş. Diyecek bir şey yok.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • evet arkadaşlar hayırlısıylan bir ramazan ayının daha sonuna geldik bugün ramazan ayının son sahuru vede songünü.rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yapmış olduğumuz hayır ve hasenatlarımızı rızail katında kabul ve makbul eylesin âmin.daha nice ramazanlara ulaşmak dileğiylen herkese hayırlı sahurlar dilerim 😊

  • Bir Mübarek Ramazan ayının daha sonuna geldik... Çok çabuk geçti günler...

    Asıl şimdi demeliydik Nerde o Eski Ramazanlar?..

    Rabbim şimdiye kadar tutmuş olduğunuz oruçları ibadetleri kabul eylesin inşallah...

    Rabbim bir sonraki Ramazan ayını da görmeyi nasip eylesin.

    Hayırlı Sahurlar, Hayırlı Geceler.

  • Elveda gönüllerin sultanı, elveda huzurumuzun kaynağı, elveda ya şehr-i Ramazan.. 11 ayın sultanı göz açıp kapayıncaya kadar geçti, Rabbim bir daha nasip etsin hepimize, Allah bu mübarek ay boyunca tuttuğunuz oruçlarınızı, kıldığınız namazlarınızı, ettiğiniz hatimleri, okuduğunuz kuran-ı kerimleri ve daha nice ibadetinizi dergah-ı izzettinde en güzel şekliyle kabul etsin. Hayırlı sahurlar Havaforum..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sahurunuz bol olsun diyecem ama diyemiyorum, bu gün son sahur bu sene... Ya şehr-i Ramazan güle, güle. Hayırlı sahurlar Hava Forum ailesi. Allah bu zamana kadar tuttuğunuz oruçları kabul eylesin...

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Seneye ömrümüz olursa , hakkı ile ifa etmeyi rabbim nasip etsin inşaaallah. Yaptığımız sahurları , iftarları , ibadetleri , duaları dergah-ı izzetinde inşaallah kabul eder rabbim.

  • Allah tuttugumuz oruç ve yaptigimiz ibadetleri kabul eylesin.... Bugün Arefe , enaz kandil günü kadar faziletli bir gün, dinen çok faziletleri olan bir gün, tüm Ramazan ayının taçlandiğı bir gün, dua ve ibadetle değerlendirmeye çalışalım arkadaşlar.

  • 32 yıllık ömrümde geçirdiğim en garip ramazan ayını geride bıraktık. Allah tekrar böyle bir ramazan ayı geçirmeyi nasip etmesin

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim Ramazan orucunu tutar ve ona Şevval ayından altı gün ilave ederse, sanki yıl orucu tutmuş olur."


    Allah tuttugumuz oruçları,yaptığımız dua ve ibadetleri kabul etsin dostlar.Seneye Ramazan ayına sevdiklerinizle beraber kavuşmanız dileklerimle.

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • ve elveda Ramazan diyoruz, son iftarımız, Allah kabul etsin cümleten, hayırlı iftarlar HF..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN