19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 19 Mayıs bir tarihin bir kaderin döndüğü andır, yüzyıllarca 3 kıtaya hakim olmuş ecdadımızın, yine büyük bir liderle, onun korkusuz silah arkadaşlarıyla ve boyunduruk altına girmeyi reddeden genetiğe sahip aziz vatanın kahraman evlatlarıyla, mandacılığa, emperyalizme hayır dediği tarihtir, başkaldırıştır, 19 Mayıs.


    Bu ülkede yaşayan her birey şunu unutmamalıdır ki; Türk milleti ne zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket eder, o zaman önünde hiçbirşey duramaz. Sırf bu yüzden milli birliğimizi beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyin gençler genç olanlar, sizler bu ulusun gelecekteki temsilcilerisiniz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüp farkedip takip edip, beraber hareket edin.


    19 nayıs anısına, ülkemizin bağımsızlığını tamamen kazanmasında payı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk,onun silah arkadaşları ve bu yolda şehit olan tüm vatan evlatlarının ruhu şad olsun, Gençlik ve spor bayramımız kutlu ve mutlu olsun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Milli mücadelenin başlangıcının 100.yılı kutlu olsun. Atatürk, silah arkadaşları ve kurtuluş savaşında mücadele eden tüm askerlerimizi saygıyla anıyorum.

  • Bir Samsunlu olarak Kurtuluş mücadelemizin kıvılcımının atıldığı bu güzel günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve rahmetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bu akşam saat 19:19 da herkesi evinin balkonunda İstiklal marşımızı okumaya davet ediyorum.

  • "Ey Türk gençliği! Birinci vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet korumak ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

    19 mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun...

  • 19 Mayıs 1919, bir dönemin bitişi ve yeni Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, ülkemizin kurtuluşunu başlatan kıvılcımdır. Bu sebeple başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna şehit olmuş, elini taşın altına koymuş her kim varsa ruhları şaad olsun, saygı ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.. Yarın 19:19 da birlik ve beraberlik duygusuyla, siyasi hiçbir düşünce gütmeden, sadece vatan aşkı ile İstiklal marşımızı okumak için balkonlarda olalım..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.


    19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Ulu önderimizin Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini attığı bu kutlu günde başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm emeği geçenleri saygıyla anıyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...


    foto-2-008.jpg


    “Siz genç arkadaşlar, yorulmadan beni takibe ahdetmişsiniz. İşte ben bu sözden çok duygulandım. Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmamak ne demek? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk, her insan için tabii bir halettir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür. Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Ben buraya yalnız bunu size anlatmak için gelmiş bulunuyorum. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor bayramımız kutlu olsun.

    Hep birlikte Türkiye saat 19:19 da balkonlarımızda İstiklal Marşımızı okuyacağız. 🇹🇷

  • 19 Mayıs ATATÜRK'Ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun, ALLAH Hepinizden Razı Olsun Atam...

    YAŞAYANLAR, ÖLÜLER BİRDE DENİZCİLER VARDIR.

  • "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" sözü ile spora da bilim, kültür ve sanat kadar değer verdiğini ispat etmiş, bir ulusun kurtuluşunu her türlü yokluğa rağmen, tarih yazarak sağlamış büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü doğum gününde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

    Einmal editiert, zuletzt von Ahben Sonel () aus folgendem Grund: bir takım imla düzenlemeleri.

  • Bütün Ümidim Gençliktedir.(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK)


    Ülkenin gençleri olarak vatanımıza hizmet ederek,sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek ve çok çalışarak Atamızın bu ümidini boşa çıkarmamalıyız.Bize emanet ettiği bu cumhuriyeti en iyi şekilde muhafaza ve müdafaa etmek bizim görevimiz.


    Ben, Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.(Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK)


    19 Mayıs en güzel Atatürk resimleri(whatsapp, instagram için ...


    19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN!!!