HavaForum yeni yüzüyle karşınızda!

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bence süper.Forumu buraya getiren herkese teşekkürler :)

    Dediler ki “Gözden ırak olan gönülden de ırak olur”
    Dedim ki “Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.”

    MEVLANA

  • Yeni forum sistemi hayırlı uğurlu olsun. Aynı altyapıyı Havaturka'da kullandığım için net olarak söyleyebilirim ki çok doğru bir tercih yapılmış ve şimdi forumu beğenmedik eskisi daha iyiydi diyenler alıştıkça ve yeni sistemin nimetlerini gördükçe onlar da beğeneceklerdir. Alıntı yaparken çok pratik. İfadeler de bol özellikle ateş etmeli emojiler çok iş yapar. Koyu tema seçenekler arasında mutlaka olmalı çünkü hava delileri karanlık, kasvetli havayı sever bunun da forumlardaki karşılığı koyu temadır. Eksikler zamanla tamamlanır. Bunlar çok önemli değil. Zaten yakın gelecekte önemli bir hava olayı olmadığı için böyle işlerle daha rahat uğraşılabilecektir. 1 hafta içinde tam randımanlı çalışır hale gelir diye tahmin ediyorum.

  • temayı lucent yaptım en azından beyaz ekrandan kurtuldum :) böyle daha iyi :)

    o temada logomuz ve arkaplanlar henüz hazırlanmadı ama kullanın :) Her şey zamanla oturcak. Herkese göre tema olacak. 3 adet seçilebilir tema düşünüyoruz. Etiketleme bu sistemde çok basit. Et işareti ile etiket yapabilirsiniz.

  • Mesajlar yine f5 yapmadan otomatik yenileniyor mu?
    Bir de mesaj atmak için cevaplaya tıklamadan direk yazma özelliği olsa eskisi gibi daha iyi olurdu.

    Bildirimler yenileniyor evet. Ayrıca forum ana sayfasındaki Son olaylarda kim neyi beğenmiş vs bunları da görebilirsiniz

  • @@dmin
    Herşeyden önce sitenin link yapısı değişti. Bunu Google üzerinde değiştirmeye başladınız mı? İleriye gitmeyi düşünürken bu önemli adımı atlamamak gerekir çünkü googledan gelen aramalarda içerik bulunamadı hatası alınıyor. Bunun gibi > http://www.havaforum.com/konu-…-ve-kis-beklentileri.html

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • @@dmin
    Herşeyden önce sitenin link yapısı değişti. Bunu Google üzerinde değiştirmeye başladınız mı? İleriye gitmeyi düşünürken bu önemli adımı atlamamak gerekir çünkü googledan gelen aramalarda içerik bulunamadı hatası alınıyor. Bunun gibi > http://www.havaforum.com/konu-…-ve-kis-beklentileri.html

    Google bugün 2 kere uyardı binlerce linkte sorun var şeklinde. Şimdi yeni sitemap ve link yapısını google'a bildireceğiz, birkaç haftaya toparlarız :)

  • Neyse alışmak zaman alacak ama sonucta foruma ilk kaydolduğumuzda da birşey bilmiyorduk yani ona nasıl alıştıysak buna da alışırız.bu arada umarım rütbeler değişmiş.ben foruma alışmış üyeydim .şimdi üye gösteriyor

  • Cok soru sordum yeni girdiğim için kusura bakmayın ama birde şey nasıl olacak direk googledan giremedim foruma.facebook sayfasında verdiğiniz linkten girebildim foruma ?

    Daha yeni açtık, google indexlemedi. Bir haftaya kadar google da çıkar.

  • Forumda tüm mesajları nasıl okumuş sayacağız ? Resimde görülen butona tıklarsanız tüm mesajlar okunmuş sayılır, böylelikle forumda okunmamış mesajlarla ilgili rakamları yani raporları görmezsiniz.