Posts by Dekedek
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Eger deprem bulutlari diye bir sey varsa Izmirden baslayıp güneybatı kkuzeydogu paralelinde bu iki gun ddaha hat seklinde yagis olucak gibi. Kütleler jet gibi hareket ediyor. Bi anda farklı boyutlara giriyor. Dun Balikesirde deprem olmusti Bugun Manisa Usak kutlelerin etkili oldugu yerler. Sizce bir etkisi var mı? Ben depremlerin olucagini bulutlara bakarak kestirmistim deprem olmadan once. Dunku radar giruntusune. Deprem bulutlariyla ilgili bir makalede okumustim,
-
-
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=17010088y
Mgm İstanbul icin kuvvetli yagis uyarisinda bulundu -
ABD'yi 35 yıl haraca baglayan tek devlet Osmanlıdır.
-
Saglam dek geliyo. Kisa da olaa. -
Herkes Semih abinin dedigi 23 subati beklicek. Ben umutluyum.
-
Bekledigimiz bogaz bandi olusuyo. Acık yesiller var.
https://www.mgm.gov.tr/mblhrt.aspx?sayfa=radar
Burdan da takip edebilirsiniz. -
Sicaklik 1 derece ve radara gore bogaz bandi olusuyo.
-
Bu sabahki gfs ye bakarsaniz. İstanbul icin saglam kar pazartesi var.
-
5 dklik yogun dek bile ortu yapmaya yeterde artar.
-
İstanbul da pazartesi cok yogun deklere maruz kalabilir. Soguma ve yagis her guncellemede daha da artarsa surpriz seylerde olabilir.
-
Efsane adayı yolda.
25 subat civarı mı?
-
-5 ve -6 da poyraz varken bile İstanbul rahat kar alir. Deniz cok soguk. Deniz 9 10 derece olsaydi. Suan sicaklikta 7 8 derecelerde olurdu. Suan sicaklik 3 derece. Beklenin ustunde bir itemde olabilir. Hic belli olmaz.
-
Bayrampasa da sicaklik 3-4 derece araliginda yarin da 3 derece olur. Cumartesi de 2 yi gecmez.
-
12 subat sistemi icin son 6 gun diyelim. Deklerle 17 subat sistemini rahat gecebilecegimiz bir sistem.
-
12 şubattan sonra soguklar baslar. Gerisini siz dusunun.
-
12 subat sisteminde isimiz deklere kaldı. Ull li mi olur. Zaman yaklastikca belli olur.
-
Gercekler acı ama subatida kaybetmek hic istemem. En az kar yagmasi icin 10 gun daha bekleyelim.
-
Her 200 m çıkıldıkça 1 derece azalir. 100 m de 0.5 derece azalir.