........VEDA........

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Değerli abilerim, kardeşlerim bu sene hayırlısıyla 11. Sınıf yani Lise 3 oluyoruz.



    Bu seneyle birlikte artık önümüzde hayatımızı şekillendirecek olan 2016'daki YGS-LYS'ye çok sıkı bir çalışma ile hazırlanmamız gerek.


    Bunu içinizden bazı abilerim biliyor, bazı kardeşlerimde yaşacaklar.


    Bu sıkı çalışma bize hayatta bazı zorunlu vedaları gerektiriyor ki; bu vedalardan benim için en zorlu olan bu sitenin de içinde olması ve bugün itibariyle 2016 yazına kadar (tabi devletimiz eğer gene sürekli yaptığı değişiklikleri devam ettirmez ise:) ) sizlerle olamayacağım.


    Süre uzun (benim için çok daha uzun geçecek, bunu beni iyi tanıyanlar bilir :( ) bu süre zarfında Allah kaderimizde ne yazmıştır bunu bilemeyiz. Buda nereden çıktı diyeceksiniz belki bazılarınız; Burada 3 gün önce tam 3 yılım doldu. Bu süre zarfında her zaman bazen ailemle bile çakışmış olsam da bu site için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu sürede belki bazı arkadaşlarımızın kalbini kırdık zaman zaman görevlerine son verdiğimiz arkadaşlarımız oldu.
    Hepinizin haklarınızı helal etmesini istiyorum.Benim üstünde hakkım olanlar varsa haklarım helal olsun.


    Zaman zaman gelip sizleri yoklayacağım. :)


    Yokluğumda tüm yönetici arkadaşlarımın bu sitenin daha da büyümesi için ellerinden geleni yapacaklarına eminim. Belkide aramıza yokluğumda yeni arkadaşlarımız katılacak.
    Ben bu süre zarfında görevimde kalmaya devam edeceğim.



    Kendinize iyi bakın.
    Hepinize Erzurum'dan kucak dolusu selamlar, sevgiler...


    Co @dmin Umut Can OĞUZ.

  • @"Fırtınakar" @"BaFRaLi55" @"metehan Avcu" Çok çok sağolun. :)
    @"Enes Güleç(ENx)" Enes hak eden hak ettiği yere ulaşır. Herkes kendi ektiğini biçer. ;)
    @"kaangr2" Her zaman atmaya çalışacağım. Bu sene Erzurum'da çok çetin kış bekliyorum, bakalım. :)


  • @"Fırtınakar" @"BaFRaLi55" @"metehan Avcu" Çok çok sağolun. :)
    @"Enes Güleç(ENx)" Enes hak eden hak ettiği yere ulaşır. Herkes kendi ektiğini biçer. ;)
    @"kaangr2" Her zaman atmaya çalışacağım. Bu sene Erzurum'da çok çetin kış bekliyorum, bakalım. :)


    BENİMDE bu sene teog var bende sadece sizlerle kasımdan sonra tempo tutabilcem

  • Hemşerim senin o turuncu ismini sitede görmezsem benim için bir eksiklik olacak...derslerine çok fazla çalış çok önemli ama planlı bir şekilde inşallah istediğin bolumu kazanırsın....
    BAŞARILAR....

  • Sitede yeniyim ama sana yazılan cevaplara bakarak iyi ve büyük bir hf üyesi olduğun her haliyle anlaşılıyor . sana sınavda ve hayatında başarılar diliyorum . Bizi tek bırakma ara sıra gel :D görüşmek üzere

  • Sana başarılar diliyorum kardeşim.İnşallah kalbinde,içinde ne istiyorsan ne varsa onu elde edersin.Sana bundan sonraki okul hayatında başarılar dilerim.Tekrardan siteye beklerim.Arada gel buralara özletme kendini:)

  • Ben lisenin ilk 3 yılı yatılı okudum. Nüfusu 200.000'den fazla olan Manavgat'tan 4.000lik Akseki ilçesine geldim. İlçe küçük olduğundan yapacak birşeyiniz yok bol bol ders çalışırsınız diyorlardı bize. Hiç öyle olmadı. Gitmedik dağ taş bırakmadık. Ben lise 3'e geçtiğimde bu sene çok çalışacam diye kararlı başlamıştım. Ama öyle olmadı. Bütün seneyi boş geçirdim. Lise 4'e geçtiğimde dershane için Manavgat'a nakil oldum. Lise 4'e başlamama birkaç hafta varken Ağustos 2013'ün 2. haftası dershaneye başladım. Çok çalışmadım. Rahattım. YGS günü sabah kalktığımda arkadaşımı arayıp sınavdan sonra buluşacağımız yeri ve gideceğimiz mekanları ayarladık. Sınava girdik. Sonuç fena değildi. 2 ay sonra LYS sınavı vardı. 2 ay boyuncada kalem bile almak istemedi canım. Almadımda... Mat-Geo / Edebiyat-Coğ / Tarih-Coğ.-Felsefe olmak üzere 3 tane LYS sınavına girdim. Dershaneye başladığım ilk günden, LYS sınavlarına kadar Coğrafya öğretmenliği istiyordum. Sivil Hava Ulaştırma 2. tercihim olacaktı. Sonuçlar açıklandı. Fena değildi. İstediğim bazı şehirler ve bölümlere yetiyordu. Ardından bu KPSS saçmalığı benim kararımı değiştirmeme sebep oldu ve tercih listemde en sonlara Coğrafya yazdım. İlk sıralara Sivil Hava Ulaştırma doldurdum hep. Türkiye'de 3 tane devlet üniversitesinde bu bölüm var. Gerisi özel... Tercih sonuçları açıklandığında şükür dedim. Çünkü istediğim bölüm gelmişti. Girne Amerikan tam burslu kazandım. 3 tercihimdi.(30 tercih hakkı var.) Hazırlıkla 5 sene okuyacaktım. Uluslararası ATPL lisansıda veriyorlardı.(Türkiye'de yok) Okula ait uçaklarda alınmış. Üniversitenin öğretim görevlilerinden biri(aynı zamanda kıbrıs başbakanlıkta çalışan biri) babamın çalıştığı otelde babama okula 2 tane uçak aldık vs vs imkanlardan bahsetmiş.İstediğiniz herşey için arayın. Herşeyde yardımcı oluruz demiş. Ama gel görki Pilotaj eğitimi için bursu alamazsam 20.000 euro ödeme gerekiyormuş. Bende istediğim bölüm olmasına rağmen Kıbrıs gibi bir yerde okumayı pek istemiyordum. Şimdi kararımı verdim. Gitmiyorum. Tekrardan deneyeceğim.



    Neyse ben şunu demek istedim. Rahat olmak çok önemli. Gerek dershane gerekse okul hocaları sınavı öyle bir anlatırdıki bize... :) Hiç dedikleri gibi değil. Zaten ben pek takmadım kafama ama hep soru işareti vardı kafamda. Acaba dedikleri gibi midir diye... Değilmiş. Bu sene tekrar sınava girerken 2 kat daha fazla rahat olacağım.



    Ayrıca Lise 3'ün Şubat aylarında hafiften YGS derslerini yoklamaya başla. Mayıs-Haziran-Temmuz aylarında çalışmak içinden gelmez. Ama Dershaneye gidersen ve ağustos aylarında da derslere konsantre olabilirsen çok avantajlı olursun.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench ()

  • Sevgili Umut Can,ben de senin gibi 11.sınıfa geçtim yani Lise 3.Benim de sıkı çalışmam lazım Tarih bölümü için.Ben ömrümde hep Takdir aldım ama fazla çalışmadan,zekama borçluyum,Sayısalım kötü olmasına rağmen.İlkokul öğretmenlerim bana şöyle derdi`SEMİH,SEN ÇALIŞSAN FİLOZOF OLURSUN,HATTA BU ÜLKEYE BAŞBAKAN OLURSUN`derlerdi.Benden sana tavsiye hep derslere bağlı kalma,gençlik bitiyor arada tadını çıkar.Bir diğer tavsiyemde memleketinden,ailenden uzak kalma.Benim hedefim RTE Üniversitesi Tarih bölümü,bakarsın karşılaşırız.Hakkını helal et,sana az yük olmadım.


    2 sene Co Admin Umut Can Oğuz`u görememek kötü olacak.Benim sende hakkım varsa helal olsun.

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) ()

  • 2016 fazla değil mi dostum daha lise 3 tesin bu kadar verme kendini derslere biraz hayatı yaşa helal olsun varsa hakkımız

  • ALLAH a emanet ol umut can aramızda bazen sorunlar yaşansada,tartıştığımız günlerde oldu ama çok güsel anılarımız oldu benim hakkım sana helal olsun :)