3 Şubat - 7 Şubat KAR'a Yeniden Merhaba

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bence Marmara için şubattaki en etkili sistem bu olacak.3-4 Şubattaki siklon yağış görevini üstlenir diye düşünüyorum.

    Einmal editiert, zuletzt von Berkay ()

  • cidden normal değil bu kış.. hiç değilse sağlam bir sistem gelse o da gelmiyor. Kar yağışını bıraktım bir kenara yağmur yağmıyor büyük sıkıntılar bekliyor bizi...

  • daha kaç takla atar o modeller . gözüken sisteme daha 5 gün var . 5 gün içinde modeller bizim başımızı çok döndürür . bizim yaptığımız en büyük yanlış , her iyi modele seviniyoruz her kötü modele üzülüyoruz . biraz rahat olmak lazım . soğuklar gelmiyorsa kendisi bilir.

    [size=4]bir kar yağar ince ince[/size]

  • Istanbulda subatın ilk 10 gününü silin geçen hafta söyledim çerezlere olabilir diye sizin konu başlığı çerez tahminler 3 _7 arası ist burda ciddi kar yoook ha direk kar gelmesi bile şüpheli Güneydoğu Anadolu doğu anadolu çosacak iyi aksamlar tipik bi 2007 sendromu yaşıyor bati

    Einmal editiert, zuletzt von ahmet ihsan ()

  • Zitat von Gray Cities pid='88226' dateline='1391113933'

    Bu kadar kötü olacağını zannetmiyorum şu anki modeller abartı.


    ßende sanmıyorum ama ne yaparsın hayat böyle devam edicek gibi.. ama gibi hemen hayal kırıklığına uğramayalım allah insanların umudunu kolay kolay kesmez.

    Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük olsun...

  • Hani böyle yatarsın ya camdan bulutlara bakarsın kar taneleri onu baya özledim tam anlatamasamda anladınız.:):)

  • artık ne takla atacak modeller son 4 5 günü kalmış bu sistem geliyor ama çok zayıf güneydoğu falan coşacak kadar olcağını sanmıyorum örtü zor çünkü yağış az soğuk az ama kar alır biraz çoğuda kky

  • benim tahminlerimce 3 şubatta gün içinde trakyada başlayacak olan kar yağışı akşam veya gece saatlerinde Marmara'daki yağışları karla karışık yağmur ve kara dönüştürecek.(Balıkesir ve Çanakkale sınırda kalabilir.)soğuk normalde 7 şubat a kadar sürecek ama bir sürpriz yapıp 10 şubat a kadarda kalabilir

  • Zitat von takitak0 pid='88231' dateline='1391115707'

    Hani böyle yatarsın ya camdan bulutlara bakarsın kar taneleri onu baya özledim tam anlatamasamda anladınız.:):)


    Aynen özlediğim senaryo. Yılı hatırlamıyorum tam olarak yattım, gökyüzü kapalı kıpkırmızı, ama yağan kar öyle yoğun ki cama vuruyor. bi 3 cm falandı. uyuyakaldım, uyandığımdaki manzara tartışılmaz. Heryer bembeyaz 30 cm kar. Saat 9 falan. Harika kahvaltıyı bırakıp yürüyüşe çıkmıştım. Ekmek almaya gitmekten kaçan insanın ekmek almaya gidesi geliyor :) Bayağı da devam etmişti o kar 3 4 gün. konu dışı oldu sanırım özür dilerim ama paylaşmak istedim ben de :)


  • Aynen özlediğim senaryo. Yılı hatırlamıyorum tam olarak yattım, gökyüzü kapalı kıpkırmızı, ama yağan kar öyle yoğun ki cama vuruyor. bi 3 cm falandı. uyuyakaldım, uyandığımdaki manzara tartışılmaz. Heryer bembeyaz 30 cm kar. Saat 9 falan. Harika kahvaltıyı bırakıp yürüyüşe çıkmıştım. Ekmek almaya gitmekten kaçan insanın ekmek almaya gidesi geliyor :) Bayağı da devam etmişti o kar 3 4 gün. konu dışı oldu sanırım özür dilerim ama paylaşmak istedim ben de :)


    Burası karseverler klubü :) kar hikayelerinin konu dışı olduğumu sanmıyorum şahsım olarak.. Zaten bu kötü atmosferde arada böyle hikayeler moral olur bence foruma.çünkü buna ihtiyacımız olacak gibi ! Maalesef beklentilerimiz hep ertelendikçe erteleniyor ! Bende bir kaç kez kar hikayelerimi anlattım bu forumda .. Bence özür dilenecek bir durum yok .iyi yapmışsın.. :)