İtalya masadaysa biz de masadayız ama 2018 gibi bir kaçırış da çok üzer bizi Balkanlar üstünden gidip Adyitatik'e değsin Mora'da siklon patlatsın doğulayarak gelsin 10 numara olur.
Hocam şu meşhur 2018 sinoptiğini atabilir misin
İtalya masadaysa biz de masadayız ama 2018 gibi bir kaçırış da çok üzer bizi Balkanlar üstünden gidip Adyitatik'e değsin Mora'da siklon patlatsın doğulayarak gelsin 10 numara olur.
Hocam şu meşhur 2018 sinoptiğini atabilir misin
Bölgemiz Türkiye’de en şanslı konumda olur ama bizden de şanslı bir Avrupa var ki çok dişli rakip NAO yu -1 altına düşürmememiz lazım
Şuanki sinoptiklerde azorun a'sı yok azor olmadığı sürece şansımız olmaz
Berat sen Bayadır ecm yapay zeka modeli paylaşmıyorsun ben mi göremiyorum yoksa heyecanlandir bizi 😎
Berat sen Bayadır ecm yapay zeka modeli paylaşmıyorsun ben mi göremiyorum yoksa heyecanlandir bizi 😎
Şu sistemi bir atlatalım da uzun vadeye denemeler yapıyor aifs takipteyim onu ama avrupa odaklı şuan
Şu sistemi bir atlatalım da uzun vadeye denemeler yapıyor aifs takipteyim onu ama avrupa odaklı şuan
Sistemi yok sayiyor baksana herkes önümüze bakalım bizde o zman 😅
Sistemi yok sayiyor baksana herkes önümüze bakalım bizde o zman 😅
Seyirlik kar göreceğiz gibi duruyor hocam modellerin ilk verdikleri sinoptikten eser kalmadı maalesef
Havalar berbat geçiyor. yağmur olmaması sıkıcı hale geldi
İstediğimiz batılama bu muydu
Az olmuş Amerika’ya gitmezse darılırız
Uğruna kavgalar ettiğimiz cm lerin mm lerin hesabını yaptığımız hayırsız Top senin de çocukların olacak sende cekeceksin 😅
O değil de bu gidişle ne Marmara ne Karadeniz mutlu olacak ibre bi anda İç Ege’ye döndü ben bi şey anlamadım
Sisteme ne oldu ?
Denemeler devam ediyor
mavi Top taca gitti
Topun Avrupa yolcusu olmasını hiç beğenmedim dua edelim Atlantik'e gidip Şubat 2. yarı için işleri batırmasın.
Azor dik dur eğilme HF seninle
Iskandinav çok iyi Azor el atmalı ama atması zor
Güncellemelerde ispanyadan ayrılmayan o ab hep orda umarım azorun yükselmesine engel olup da sisteme çomak sokmaz.
Çok büyük potansiyel var.
Kuru soğuk yiyecektik ama keşke ülkeye inseydi ULL ilerisi için kötü oldu böyle.