Ben demistim demek istemiyorum ama ben demiştim.

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Beklenen oldu
-
Hala şu anlaşılamamış ull sistemleri son 48 saate kadar tahmin edilemez birinci fotoğraf gfs sisteme 5 gün kala hibirşey yok diğeri 2 gün kala aynı şekilde ecmwf ilki 4 gün kala diğeri 2 gün kala
-
pazartesi günü nokta koyulur
-
Şu sistemi pozitif endekste almasaydık tam bizlikti sağlık olsun
-
Tövbe ettim bir daha ULL sistemine sevinmeye. Bize balkanlardan giren Girit'te ABlerin patladığı siklonik kar yağışlı sistemler lazım.
Ull tam bir kumar ya efsaneyi yaşatır ya kestaneyi bence de artık daha garanti kılıç gibi adriyatikten sürüklenen Girit’te ab patlatan sağlam siklonik yağışlar lazım ull tatlı niyetine yemelik biz daha ana yemek yemedik
-
-
Kutay Hocanın cevaplarına gece detaylı baktım verdiği kar yağışı miktarları gfs ye daha yakındı sabah ecm batılamış öğlen gfs biraz daha batılayabilir 4-5 şubattaki yağışlar biraz artmış daha da artması dileğiyle
-
-
Şubat 2.Yarısı olur inşallah 2018 kokusu alıyorum daha şanslı taraftayız
-
-
İç bölgelerde yağışı arttırmış
-
İzmir merkeze hafif yağış sokmuş ilk defa
-
O açık mavi uç biraz daha batıdan sokulursa sürpriz olabilir İzmir’de de
Şimdiden Afyona 12 mm kar vermiş dediğim batılama olursa 15-16 olabilir çok ince bi sistem gerçekten
-
Bu fark ne ya
-
O açık mavi uç biraz daha batıdan sokulursa sürpriz olabilir İzmir’de de
Şimdiden Afyona 12 mm kar vermiş dediğim batılama olursa 15-16 olabilir çok ince bi sistem gerçekten
Bu sinoptikten Eskişehir’e düşen ne olur hocam bu arada Eskişehir biraz daha kendine has olduğu için bazen bilgi bulamıyor ve soruyorum hocam rahatsızlık veriyorsam affola 🙏
-
O kadar saat soğuk üzerimizda kalacak ve 1 gram yağış olmayacak İzmir sen ayrı bir dünyasın ya 😀
-
Ull ilk hali nasıldı şimdi nasıl küçüldü de küçüldü
-
İzmir'in havasına, Sibirya'nın ULL'sine güven olmaz
-
Sistem İç kesimler için iyiye evrilmeye başladı biraz daha batılarsa hem İzmir sürpriz yapabilir hem Antalya’da oluşan ab batılar ben de mutlu olurum -