Ben de gebze yükseklerindeyim hocam 2 arada bi derede kaldık valla izmit daha şanslı duruyor
Dekler bizi hep sever 😎
Ben de gebze yükseklerindeyim hocam 2 arada bi derede kaldık valla izmit daha şanslı duruyor
Dekler bizi hep sever 😎
Dekler bizi hep sever 😎
rakımdan kurtarıyoruz ikimiz de yağış denk geldi mi iş biter
ECMWF 00 UTC 13 Şubat 2025 öğlen 12 görüntüsü. Süper bir görüntü.
yağışlar azalmış tekrardan nerde ise hiç yagış yok gibi 60 70km ötesinde kar boran görünüyor biz günlük güneşlik tek şanlı kocaeli sakarya biraz ist anadolu kısmı gibi görünüyor ve karadeniz bölgesi
Umuttepe kampüsü şov yapar bu sistemde . Hendek ten bir arkadas fotoğraf attı Sakarya Çiğdemali yaylasında şuan 20 cm kar var . Cuma gününe kadar 1 metreyi aşar oralar
Samanlı dağları bembeyaz olmuş bile şimdiden, oranın soğuğunu yemeye başladık
Hendek’te 600 m üzeri beyaz örtü oluşmuş merkezde hava 4-5 derecelerde
soğuduk
Şubat'ın ikinci yarısı 6 Ocak'ı bile geride bırakacak sistem gelirse önümüzdeki seneyi boş geçsem bile vallahi sesim çıkmaz. En azından kendi adıma konuşuyorum Baya potansiyelli gözüküyor çünkü
Aristokrat hocam gülme şartım çok büyük ama gelecekse dediğim gibi gelsin Keşke 2 senede 1 kere falan o tarz sistemler alsak 1 sene boş geçse bile koymaz bence
Şubat'ın ikinci yarısı 6 Ocak'ı bile geride bırakacak sistem gelirse önümüzdeki seneyi boş geçsem bile vallahi sesim çıkmaz. En azından kendi adıma konuşuyorum
Baya potansiyelli gözüküyor çünkü
Bize siklonsuz yağış yaramıyor kardeş, kaç kere tecrübe ettik. Bizim Ege denizi meşgul, biz ab üretsin diye bekliyoruz, kendileri deprem üretmekle meşguller. Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın, her türlü afetlerden korusun. İnşaallah tez zamanda tüm ülke özlediğimiz, kışı kış gibi yaşadığımız günlere kavuştursun.
Ay ortasına odaklanma vakti
Hava buz gibi kar yağsa direkt yapışır yere
Ay ortasında böyle bir soğuk gösterip diyagramın yükselmesi neden?
Telefonum konumum için böyle gösteriyor bakalım önümüzdeki 2 gün neler gösterecek
MeteoPT Bursa için kar sınırı 0 metre demiş Çarşamba Perşembe ve Cuma için
Anlık DP takibi nereden yapabiliriz ?
Hocam bu hangi site link atabilir misiniz
Hocam bu hangi site link atabilir misiniz