Tutmaz bence hocam, inşallah tutar D:
2 dereceyi hangi uygulamadan gördünüz?
Beylikdüzü için farklı sitelerden tahminler bu şekilde.
2 dereceyi hangi uygulamadan gördünüz?
Beylikdüzü için farklı sitelerden tahminler bu şekilde.
Deniz etkisi kar yağışları olacağı için 2-3 derece daha düşük olur. Yağış anında tutar ama sonra erime ihtimali baya yüksek
Yağışlar kar olacak bu kesin kıyı kesimlerde pes pese dek kütlesi denk gelirse tutma bile olabilir
GFS bir tık güneyli iniyor güzel 👍🏻😎
Wrf düne göre daha iyi görünüyor ull işin içinde olunca olumlu olumsuz son güne kadar değişimler olabiliyor bu şekilde gelirse 2 gün beni tatmin eder.
Kısaca beklentiyi düşük tutanlar mutlu olacaklardır.
Rezalet geçen birkaç kışın ardından dediğinize yüzde yüz katılıyorum. Ayrıca şubat ortası sonrası için de umut var. Şahsen ben de mutluyum.
Sıcaklık 2 derece yazıyor nasıl tatmin edecek anlamadım?
Siz bu karın tutacağını düşünüyor musunuz?
Benim konumum ve rakımım yazıyor Çamlıcada hem tutar hem de güzel yağış alacağını düşünüyorum bu benim için yeterli ve tatmin edici olur.
Kıyılarda Dek'in vurduğu yerlerde kar yağışı alacak sıcaklığı düşürdüğü için yağış muhtemelen kar olacaktır. Bu tarz sistemlerde kıyıların zaten büyük beklentiye girmemesi gerekiyor.
Benim beklentim ilk baştan beri 5-10cm kar beklentisi değildi o yüzden beklentisini düşük tutan diye özellikle belirttim yüksek olan insanlar sadece bu sistemde değil diğer sistemlerde de senelerdir mutsuz onları 2017 benzeri sistemler keser ancak.
Yapma be GFS yapma be sabaha göre biraz bozdu 🥺
Havada kar yağışına razıyım bu sistemde. Asıl beklediğim ay ortasında gelecek sistem. Herkesi o sistem tatmin eder.
Sıcaklık 2 derece yazıyor nasıl tatmin edecek anlamadım?
Siz bu karın tutacağını düşünüyor musunuz?
Örtü olacak. Neden diye sorarsanız ? İşin içinde Yarı Polar, Yarı Sibirya desteği var.
Yapma be GFS yapma be sabaha göre biraz bozdu 🥺
Batılama süreci başladı. Sistem gününe kadar ULL yerinde değişkenlik göstermeye devam eder. Ayrıca İş artık modellerde değil, WRF, Skiron gibi yağış modellerini takip edin.
7 sini kurtaracagız gibi gözüküyor
Dek olduğu zaman daha mutlu oluyorum nedense Pendik gibi kıyı kesimler bence dek te daha şanslı hem tutma hem yağış açısından
Batılama süreci başladı. Sistem gününe kadar ULL yerinde değişkenlik göstermeye devam eder. Ayrıca İş artık modellerde değil, WRF, Skiron gibi yağış modellerini takip edin.
Skiron yeni günceli çıktı mı acaba?
Önümüzdeki hafta cuma gününden itibaren şov başlıyor son yılların yağış olarak en güzel kar yağışşını yaşayacağız inşallah en az 3 gün yoğun kar yağışı olacaktır 🙏
Son güncellemelerden yarışta artış var öğle güncellemesinde oldugu gibi.
Hepimiz ay ortasına kilitlendik de benim ilgimi çeken bir şey var. Diyagramda o tarihlerde -10 unun altına inen tek bir senaryo bile yok. Gerçi sibirya da öyle bir şey çok da aramıyoruz da, sonuç olarak şüphe uyandırıcı.
önceki güncellere nazaran toparladı biraz buna şükür
Hepimiz ay ortasına kilitlendik de benim ilgimi çeken bir şey var. Diyagramda o tarihlerde -10 unun altına inen tek bir senaryo bile yok. Gerçi sibirya da öyle bir şey çok da aramıyoruz da, sonuç olarak şüphe uyandırıcı.
1 günde o ortalama ve senaryolar değişiyor kendinde şahit oldun o yüzden çokta şey etme
1 günde o ortalama ve senaryolar değişiyor kendinde şahit oldun o yüzden çokta şey etme
Şey etmiyorum zaten, öyle şüphelendim sadece