Böyle olacağını bilseydim Pendikte kalırdım

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
pendik çamlık tarafları beyazlamış yerler falan
-
-
GFS'yi ayakta alkışlıyorum ama GFS'nin tahmininden de öte bir düşüş oldu sıcaklıklarda.
Demek ki atmosfer hakkında hiçbir zaman kesin konuşmamamız gerekiyormuş 150. kez anlamış olduk.
-
Demek ki hayalcilik değilmiş 😎
-
ibb trafikte tem orhanlı civarında her yer bembeyaz
-
Kasım ayında risk almak istemediler ki zaten ECMWF ‘ye göre yapıyorlar tahminlerini
Doğru da hocam yani ne bileyim 15 Derece de yazmazsın oraya en düşük yani.
-
Yağış ne kadar devam edicek ?
-
Çok güzel bir kar yağışı var
-
Gerçekten inanamıyorum hala 2022 den beri gördüğüm en lapa kar yağıyor hem de kasım ayında inanılmaz gerçekten.
-
Dün akşam ısrarla kar yağışı olmayacak dedi Orhan Şen ve bazı garantici meteoroloji uzmanları,bunlara atmosfer gereken cevabı verdi !
-
Kışa girmeden bu kar görüntüleri nedir böyle 😎
-
Avrupa yakası niye böyle oldu bakırköy 6 derece Pendik 1.5 ikiside sahil
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Çok güzel ve iri iri yağıyor ağır çekim aldım harika 🤩🤩❄️ -
Dün akşam ısrarla kar yağışı olmayacak dedi Orhan Şen ve bazı garantici meteoroloji uzmanları,bunlara atmosfer gereken cevabı verdi !
Alayı para ve rant peşinde zaten. TV'de ki meteorologlar ve onlara benzeyenlere hiç bakmayın zaten. Kimse bakmasın. Atmosfer böyle büyük kapak yapar işte.
-
Çimler de dahil örtü oluşmaya başladı
-
Fotoğrafda çok belli olmasada çok güzel yağıyor , görüş bayağı azaldı ve ormanlık alan beyazlamalar başladı
-
Yağış ne kadar devam edicek ?
Avrupa yakasından çekilmeye başladı zaten Anadoludan da akşama doğru yavaş yavaş çekilecek galiba
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Geldi mi bilmiyorum ama gök gürlerken yakaladım anlık Orhanlı beyazlamaya başladı
-
İnşallah şu görüntüyü akşam görürüz sancaktepe olarak.
-