İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Martta çok deli şeyler olacak gibi bir his var içimde. Anormal kışa anormal mart gelecek bence
-
- Official Post
-
-
Konumda yağmur yok öyle bom boş gri hava😏
-
Beylikdüzü kapalı gri hava hafif yağışlı
-
-
Bir hafta ılık,bir hafta mevsim normali ve sonra yeniden bir hafta ılık bir moda gireceğiz. Bayram’a kadar barajları 90 seviyesine ulaştırabiliriz inşallah.
-
Berkay hocam önümüzdeki süreçte yağmur durumu nasıl görünüyor. Barajları yüzde 90 na ulaştırırmı sizce
-
Diyagram Şubat sonuna ılık havalar var desede soğukların durumu hala belirsiz.Güncel patern bizim lehimize devam ederse Mart ilk 10 güne umutla bakabiliriz.Aslında hatrı sayılı bir kapanış fena olmazdı.2024 kışı adeta kusurlu kış sezonu oldu. Bu kış kim ne aldıysa öpüp başına koymalıdır çünkü gerçektende şartların coğrafyamız aleyhine olduğu bir sezon geçirdik. Yine de Şubat ayı hariç bol boş ve sıkıcı bir kış mevsimi değildi (yüksek rakımlı bölgeler) özellik karın ayağına gidenler yüksek kesimlere gidenler karın tadını çıkaranlar tatmin oldular kesinlikle.Takvimsel olarak kış bitimine az kala Mart’a bakacağız. Bir bahar karı hiç de fena olmaz. ❄️
-
-
- Official Post
-
Hasan diye biri var , o ne yazmış acaba?
-
16 Şubat 2008
17 Şubat 2008
18 Şubat 2008
19 Şubat 2008
-
17 Şubat 2015
18 Şubat 2015
19 Şubat 2015
-
Mart ayında da kar alamazsak son zamanların en kötü kışını geçirmiş olacağız
-
İlk buz sarkıtımı gördüğüm sistemdi...
-
- Official Post
-
Mart ayının başında bir şeyler yakalarsak örtülük kar olabileceğine inanıyorum. Ay sonu fena gözükmüyor. Açıkçası aşırı bir ısınma olacağını düşünmüyorum. Yağış öncesi 4-5 gün sıcak tarafta kalıp 15 - 20 derece arası maks olur. Mart ortasına kadar kar takibine devam.
Mart sonrası için ılık severler için iyi olmayacak. Evet kar sezonu bitecek ama Malesef evren ve doğa denge üstüne kurulu. Özelikle Nisan ayı mevsime göre soğuk ve 10-15 derecelerde olma ihtimali yüksek.
-
Mart ayının başında bir şeyler yakalarsak örtülük kar olabileceğine inanıyorum. Ay sonu fena gözükmüyor. Açıkçası aşırı bir ısınma olacağını düşünmüyorum. Yağış öncesi 4-5 gün sıcak tarafta kalıp 15 - 20 derece arası maks olur. Mart ortasına kadar kar takibine devam.
Mart sonrası için ılık severler için iyi olmayacak. Evet kar sezonu bitecek ama Malesef evren ve doğa denge üstüne kurulu. Özelikle Nisan ayı mevsime göre soğuk ve 10-15 derecelerde olma ihtimali yüksek.
son güncellemeye göre kuzeyimizde adam gibi soğuk yok
-