Arkadaşlar kar anlamında değil ama yağmur anlamında etkili bir yağış olurmu. Barajlar açısından
Posts by mami
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Değerli tahminciler ocak ayının kalanı yağmur açısından nasıl olur. Etkili bir iki sistem alırmıyız.
-
Beyler karı geçtim yağış olarak nasıl olur Ocak ve şubat en azından yağmurumuz nasıl olur
-
Beyler Ocak ayı normal yağış açısından nasıl olacak (Yağmur olarak) ortalamaları yakalarmı
-
Değerli arkadaşlar bu sistem İstanbul’a tahminen ne kadar yağış bırakır
-
Beyler Kırklareli vize kar alır mı alırsa tahminen ne kadar alır
-
Arkadaşlar meteoroloji saatlerce kuvvetli yağmur demiş ama sanki radarda öyle güçlü kütle yok gibi. Siz ne dersiniz
-
Cevap bekliyorum
-
Değerli tahminciler önümüzde hiç yağmur damı yok. Anlatılanlardan ocakta hiç verimli yağmur olmayacak mi anlayalım
-
Beyler Ocak sistemi hala ortadamı yoksa tamamen bittimi
-
Aralık yağış açısından iyi mi kötü mü geçiyor bilemedim çünkü barajlara katkısı pek yok. Geçen yıl kasım ayında iki günde neredeyse yüzde 10 artış oldu.şimdi ise günlerdir iyi kötü yağıyor ama pek artış yok
-
Değerli yorumcular cevaplarsa sevinirim. Aralık ayının geri kalanın da yağış durumumuz nasıl olacak. Barajlara ciddi etki edecek yağışlar olacakmı
-
Berkay34 önümüzdeki dönmeler yağışlar nasıl barajları fulleyebilrimiyiz
-
Berkay hocam önümüzdeki süreçte yağmur durumu nasıl görünüyor. Barajları yüzde 90 na ulaştırırmı sizce
-
Berkay34 hocam şubatın kalan süresi yağış açısından nasıl olur. Barajlarımız üzerine koymaya devam edermi. Cevaplarsanız sevinirim
-
Değerli tahminciler önümüzdeki dönemde yağmur durumu nasıl. Meteoroloji önümüzdeki ve ondan sonraki hafta mevsim normalleri üstü gösteriyor.Siz ne düşünüyorsunuz
-
şubat ayında yağışlar nasıl görünüyor arkadaşlar. barajlara bir 10 puan daha ekleyebilirmiyiz
-
Değerli tahminciler kar yağışını geçtik önümüzdeki dönem normal yağışlarımız nasıl olacak. En azından barajlarımız yeterli seviyeye gelsin bunada şükür
-
Bu konuda değerli hocalardan özellikle berkay hocadan cevap bekliyorum.
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. Girit’te ab patlaması ne demek. Birde soğuk yağışı içindemi getiriyor yoksa yağış ayrımı geliyor .anlaşılır anlatırsanız sevinirim