Yarın 22-24 dereceleri gören yerler olabilir. Şubat ayındayız (!)

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Bu arada GFS nin 16 sında gösterdiği bariz Sibirya. Ural blokajı ile karıştırmamak gerek. Hey gidi hey eskiden ne heyecanlanırdım gördüğümde şimdi onun tadıda kalmamış... Benim kafamın karıştığı nokta Sibirya çok güçlü ve hantaldır. 10 günden az etkilememesi gerek... Ama 3 günde paket oluyor.
-
- Official Post
Tarih 9 Şubat
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 20,7 İstanbul, Şile, ŞİLE 20,7 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 19,2 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 19,0 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 18,9 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 18,7 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 18,6 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 18,2 İstanbul, Tuzla, TUZLA 18,2 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 18,2 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 18,1 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 17,9 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 17,9 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 17,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 17,7 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 17,7 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 17,7 -
Küresel ısınmayı bir kenara bırakıyorum global bir problem olduğu için etkisini gözlemlememek imkansız da, Allah aşkına birisi bana kar açısından bu kadar kötü giden kışın açıklamasını yapabilir mi? Yağışlarımız fena değil ona şükür ama kar olmama olayını aklım almıyor ya da almak istemiyor.
-
Hüseyin Azboy mükemmel çekimler 👏
Hava Foruma özellikle İstanbul için devamını bekleriz. 😎👏
-
-
-
-
Çok güzel çokkkkkk..Muhteşem
-
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır
Dikkat edin grip salgını türeye bilir
Şuanda nezle oldum havalar dengesiz
-
- Official Post
-
Hayaller sıcak çikolata sahlep iken dolaba soda attım az önce
-
Şubatın ortasında bu sessizlik çok üzücü forum adına
-
Eskiden ılıkcılar olurdu sistem kuş olmuş vs. yazarlardı tartışmalar çıkardı, soğuk olmayınca onlar bile kayboldu. Öyle kötü bir kış.
-
Şubat 20 sonrası yaşadığımız fırtına öncesi sessizlik. Pazar günü 15 sistemi Çarşamba 20 sistemi için buluşalım derim burada.
-
-
Şubat 20 sonrası yaşadığımız fırtına öncesi sessizlik. Pazar günü 15 sistemi Çarşamba 20 sistemi için buluşalım derim burada.
Bundan sonra baraj larımız için yağışları alabilmek kim derdiki Ardahan da bu kadar kar yağışları olacağını belli Marmara da İstanbul'da önümüzdeki günlerde supriz kar yağışları alabiliriz atmosfer kaotik tır
Rabbim ne eylerse güzel eyler slmlar
-
Sosyal hesaptan 2015 te demişim ki (1 günde olsa kar nedeniyle yarın iş yoooookkk
Hey gidi hey 😁10 Şubat ve anlık konumum şu anda tam 10 derece sağlık olsun gözlüklere devam😎
-
Sosyal hesaptan 2015 te demişim ki (1 günde olsa kar nedeniyle yarın iş yoooookkk
Hey gidi hey 😁10 Şubat ve anlık konumum şu anda tam 10 derece sağlık olsun gözlüklere devam😎
-