Arkadaş herkese hayırlı akşamlar gördüğüm üzere gif sesi istemeye yok etmiş diye söylentiler çıkmış durumda öncelikle sakin olalım enseyi karartmayalım kış daha uzun daha Ocak 15’te ise Mart 15’e kadar ortam var ne demiş büyüklerimiz mat baktı kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diye bir sözü var büyüklerimiz 1009 87 kuşunu unutmayalım lütfen bu arada sistemlerin göre göstermesi önemli arkadaşlar önemli olan Sistemi geleceği varsa zaten gelir amasem geleceğim yoksa sistem zaten gelemez. -5000 koysana sistem gelmeyeceğim varsa da gelmez istediğim modeller bir sistem göstersin gelmeyeceği varsa yine gelmedi bunu aklınızdan çıkarmayın yani lütfen sakin olalım tahmin uygulamalari terk etmeyelim kış daha uzun heyecanımız yüksek bir sistemimiz var rahat olun herkese sağlıcakla iyi akşamlar

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gem küçük değişiklerle ilimizi mutlu edecek bir çıktı verdi
-
ECMWF başladı hadi bakalım
-
- Official Post
-
İzlanda yanıyormuş arkadaşlar O bizi yaktı Rabbim de onları yakıyor izlanda yüzünden azor yüksek basıncı yükselemiyor
-
Ne GFS ne de ECMWF hiçbiri de şimdiye kadar çizgilerini hiç bozmadılar bakalım nerede ve nasıl buluşacaklar.
-
Ne GFS ne de ECMWF hiçbiri de şimdiye kadar çizgilerini hiç bozmadılar bakalım nerede ve nasıl buluşacaklar.
Valla genelde dönen olmayınca ECM kazanıyor. Benzese çoktan benzerdi. Şuan yine rakım sistemine döndü.
-
Valla genelde dönen olmayınca ECM kazanıyor. Benzese çoktan benzerdi.
Ben de öyle düşünüyorum ama bakacağğz kimin yapay zekası süper bilgisayarları daha büyükmüş
-
Gfs yağış bile vermezken Ecmwf yoğun kar veriyor. Gfs düzelmeden bana çok güven vermiyor maalesef.
-
Ben de öyle düşünüyorum ama bakacağğz kimin yapaz zekası daha büyükmüş
Bilmiyorum hatırlarmısın bir sene ull kopacak diyordu gfs son güne kadar kopmamıştı ecm mesela kopmayacak diyordu.
-
İki model arasında dağlar kadar fark var bakalim nereye kadar böyle gidecek
-
Ecm ısrarlı
-
Kartepe var ya rekora koşar şakasız.
-
geçmiş senelerde sisteme saatler kala gfs nin dönmesine bende şahit olmuştum Mert_35 🤝🏻
-
Gfs ,sonun da Ecmwf,ye uyacaktır,ısrarla sistem veren Ecmwf,ye güveniyorum.
-
ecmwf babanın gfsye kurdugu ustunluk
-
Bunada şükür bu arada gelsinde zayıfta olsa sıkıntı değil.
-
Çayımı yudumlayıp gece güncellemesini bekliyorum herkese tavsiye
-
uzun vadede şiir gibi sinoptik👍
-
Ecmwf vs Gfs. Hangisi kazacak ? Ecmwf diyenler gözlük emojisi atsın, Gfs diyenler ise gülme emojisi atsın. Kazanacak modelin emojisini atan rastgele 10 kişiye 100.000 hf puan atacağım. (Gönül isterdi 1.000.000 ama bu sene kış ayında hiç ava katılamadım)
-