Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
Günaydın HF🐕
Birdaha bizim ismimizin yanına bu türlü bir emoji eklemeyiniz. Çok seviyorsanız kendi isminizin yanına ekleyebilirsiniz.
-
İngiliz vatandaşı direksiyonda ne alakaysa
-
-
Benim yine kedim ve köpeğim var.Ben bahçemde onlara bakıyorum ama tekrar söylüyorum bahçemde bakıyorum.Kimseye sataşma, hırlama, saldırma vs.olmadan bakıyorum.Son zamanlarda gerçekten bu köpek saldırısı vakaları çoğaldı ve kimi insan ağır yaralanırken kimisi hayatlarını kaybediyor.Buna tabiki karşıyım.Ki hayvanları sevdiğim halde 1 yıl önce benim bile köpek tarafından elim ısırıldı.O anın refleksiyle elimi çektiğim halde iki yerden ısırdı daha kötüsü de olabilirdi.Ve bunu köpeği severken yaptı, bir anda saldırdı.Şimdi benim başıma gelen en küçük bi olay ama tv lerde bunların kaç kat büyük olayları görüyoruz izliyoruz.Hiç bir insan hiçbir hayvanın saldırısı yüzünden hayatlarını kaybetmek yaralanmak zorunda değil.Ben o zamanda söylemiştim belediyelere bu konuda çok iş düşüyor diye bu sokak hayvanlarına karşı bi aksiyon alınması gerekiyor.Yarın bir gün benim aileme, çoluk çocuğuma sevdiklerime saldırmayacaklarına kim kesin birşey söyleyebilir.İnsan başına gelmeden anlayamıyor maalesef.Allah korusun sizinde çoluk çocuğunuza bi saldırı bişey olsa o zamanda bu tutumu mu sergileyeceksiniz …
Aklı selim insanlar lazım bu ülkeye.. Cahil kesimle uğraşmak çok zor. Anlamazlar,anlatamayız en hayvan sevici onlar hocam. Boşuna yormuşsunuz kendinizi…
-
Aklı selim insanlar lazım bu ülkeye.. Cahil kesimle uğraşmak çok zor. Anlamazlar,anlatamayız en hayvan sevici onlar hocam. Boşuna yormuşsunuz kendinizi…
Maalesef hocam..Bizde hayvan seviyoruz bizde bakıyoruz ama konu o değil.Bu ikisi arasındaki ayrımı yapamıyorlar.Duyar kasmaya devam etsinler.. Dilerim başlarına herhangi bir köpek saldırısı gelmez ama o zamanda bu tutumu devam ettirecekler mi orası muamma..
-
- Official Post
Biz bu konuyu burada kapatalım daha sağlıklı olacaktır. Devlet gereken kararı vermiş. Maaşı kesilen lobiler başka iş baksın. Burası duyar kasma yeri değil. Kimin ne olduğunu iyi biliyorum. Hayvanları seviyoruz sokak köpeklerini istemiyoruz bu kadar basit. Bakmak bedava alsınlar evlerinde baksınlar. İnsanların sinir uçlarına dokunacak paylaşımlar ve başkalarına hesap soracak paylaşımlar yapmayalım. Herkes üstüne düşeni yapsın çekilsin kenara. Sokak iti sizin çocuğunuzdan değerli olabilir benim çocuğumdan değerli değil.
-
Ben hayvanların toplatilmasini destekliyorum bazı köpekler çok saldırgan bu olayı iki sene önce de yaşadım abim ile yolda yürürken 4 köpeğin saldırısına uğradık bir tanesi abimin ceketini parçaladi yüksek sesle bagirdiktan ve üzerine bir tekme savurduktan sonra kaçtılar orada başka yaşlı veya çocuk birisi olsaydı korkarım ki daha kötü sonuçlar olurdu o yüzden diyorum ki saldırgan köpekler toplatilsin ama kesinlikle yine söylüyorum oldurulmelerine de karşıyım onlarda can taşıyor sonuçta burada iktidar gereksiz şov yapıyor muhalefet ise tamamıyla yanlış tarafta yanlış duruş sergiliyor bu sorun umarım artık çözüme kavuşur çünkü bu ülkenin çok daha önemli çok daha cozume ihtiyaç duyulan sorunları var
-
Ben hayvanların toplatilmasini destekliyorum bazı köpekler çok saldırgan bu olayı iki sene önce de yaşadım abim ile yolda yürürken 4 köpeğin saldırısına uğradık bir tanesi abimin ceketini parçaladi yüksek sesle bagirdiktan ve üzerine bir tekme savurduktan sonra kaçtılar orada başka yaşlı veya çocuk birisi olsaydı korkarım ki daha kötü sonuçlar olurdu o yüzden diyorum ki saldırgan köpekler toplatilsin ama kesinlikle yine söylüyorum oldurulmelerine de karşıyım onlarda can taşıyor sonuçta burada iktidar gereksiz şov yapıyor muhalefet ise tamamıyla yanlış tarafta yanlış duruş sergiliyor bu sorun umarım artık çözüme kavuşur çünkü bu ülkenin çok daha önemli çok daha cozume ihtiyaç duyulan sorunları var
Güzel yorum .
-
Yasaya karşı çıkanların Avrupa'dan yardım istemesi de tam bir komedi. Adamlar fi tarihinde çıkardılar zaten daha katı versiyonunu. Barınağa gelen köpek 1 ay içinde sahiplenilmezse itlaf ediyorlar. Bizdeki yasada göremedim ben itlaf ile ilgili madde.
-
Yasaya karşı çıkanların Avrupa'dan yardım istemesi de tam bir komedi. Adamlar fi tarihinde çıkardılar zaten daha katı versiyonunu. Barınağa gelen köpek 1 ay içinde sahiplenilmezse itlaf ediyorlar. Bizdeki yasada göremedim ben itlaf ile ilgili madde.
Bende görmedim olması gereken aslında tam olarak o. Ama nedense birileri ortalığı ateşe veriyor. 1 köpek fotoğrafı atarak kendisini hayvan sevici zannediyor. Yolda saldırsa çantayı köpeğin kafasına geçirecek hepsi hikaye..
-
Türkiye simülatöründe gün sonunu ölmeden tamamlayanlara ödül verilmeli. Geçen spora giderken elinde silah ve katanalı olan elemanlar yanımdan geçti gitti. Ülkede resmen şansa yaşıyoruz. Millet iyice çığırından çıktı. 50 100 sabıkalı dolu ortalık.
-
L
Türkiye simülatöründe gün sonunu ölmeden tamamlayanlara ödül verilmeli. Geçen spora giderken elinde silah ve katanalı olan elemanlar yanımdan geçti gitti. Ülkede resmen şansa yaşıyoruz. Millet iyice çığırından çıktı. 50 100 sabıkalı dolu ortalık.
Alın size daha onemli sorunlardan biri uyuusturucu ve bireysel silahlanma konusu bu iki sorun da Türkiye:yi örümcek gibi sardı maalesef ki iktidardan hiçbir hamle göremiyorum
-
bizim temel sıkıntımız sapla samanı ayırt edememek.
Arama Kurtarma köpekleri ile sokak köpekleri bir değil.
Çoban Köpekleri ile sokak köpekleri bir değil.
Kalkıp buraya arama kurtarma köpeği fotoğrafı atarak duyar kasmayın.
Dağda ki terörist de insan Asker de insan. Teşbihte hata olmaz. İkisini de Allah yaratmış. Dağda ki orman çocuğu terörist vatana ihanet ettiği için halka millete devlete zarar verdiği için öldürülüyor. Asker de vatana millete faydası olduğu için yaşıyor, yaşatıyor.
sokak köpeği dağda ki terörist gibidir. millete zararı var ve katli vaciptir.
arama kurtarma ve çoban köpekleri kısaca eğitimli köpekler de asker gibidir. halka ve vatana faydaları vardır. yaşamaları vaciptir.
mesele bu kadar basit.
nasıl ki dağda başıboş gezen sağa sola saldıran eşkıya olmaz ise sokakta da başıboş gezen sağa sola saldıran it olmaz. -
-
-
kimse bizim meclisimizde bizim vergilerimizle maaş alıp bize hakaret edemez.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine Biat Edeceksiniz !!!
Biji serok apo diyen ağzınızı yüzünüzü çarşamba pazarına çeviririz. -
Bende görmedim olması gereken aslında tam olarak o. Ama nedense birileri ortalığı ateşe veriyor. 1 köpek fotoğrafı atarak kendisini hayvan sevici zannediyor. Yolda saldırsa çantayı köpeğin kafasına geçirecek hepsi hikaye..
Hükumette kafa yok. Kaymakamliklara genelge gönder. Ölüsünü getirene 2 bin tl ver. 3 günde sokaklar çiçek bahçesi gibi olur. Eve girdiğinde öldürdüğüm sivrisinek neyse köpekde o konumda. Bir fark yok.
-
Şu fotoğrafı atarak neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Olayları birbirinden ayırmanızı öneririm..Bu fotoğraftaki eğitimli bir köpek.Kimse bu eğitimli köpeklere zaten dokunmayacak.Sokaktaki saldırgan başıboş köpekler için aksiyon alınacak.Bu şekilde yaptığınız her hareket boş bir duyar kasma oluyor..
-
Arkadaşlar kapısının önüne duba, şişe vb. koyup park yeri ayıran şahısa insanca nasıl uyarıda bulunabilirim ?
-