Günaydın HavaForum.İyi bir gün diliyorum herkese🌸🌸🌸
Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Ya millet bişey sorucam, windy uygulamasını kullanıyorum paraya da kıydım premium kullanıyorum ama iki gündür gfs güncellenmiyor, uygulamayı kullanan ve bu problemi yaşayan var mı? Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Ama iki gündür ecm icon güncellenmesine rağmen gfs çakıldı kaldı. Fikri bilgisi olan varsa bi aydınlatsın beni de
-
-
Ya millet bişey sorucam, windy uygulamasını kullanıyorum paraya da kıydım premium kullanıyorum ama iki gündür gfs güncellenmiyor, uygulamayı kullanan ve bu problemi yaşayan var mı? Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. Ama iki gündür ecm icon güncellenmesine rağmen gfs çakıldı kaldı. Fikri bilgisi olan varsa bi aydınlatsın beni de
Hocam gfs 0z bende güncel. Düzeldi mi?
-
Cuma gecemiz mübarek olsun Rabbim herkesin kalbine niyetine göre versin. 🌹Hayırlı akşamlar Hava Forum.
-
Hocam gfs 0z bende güncel. Düzeldi mi?
Şimdi baktım da düzelmiş evet, ama en son dün öğlen güncellenmişti 24 saattir güncellenmiyordu. Windy yetkilileri forumu takip ediyor sanırım
-
Cuma gecemiz mübarek olsun HavaForum ailesi..🌷🌹
-
- Official Post
Cuma gecemiz mübarek olsun.
-
-
Herkese iyi geceler diliyorum...
-
İyi geceler Hava Forum..
-
Huzurlu geceler HavaForum..🌒🤍
-
İyi geceler
-
Son zamanlarda popüler olan "Forumu bırakıyorum" muhabbetine destek olarak "Kendimi bırakıyorum " bir süre kafamı toparlayana kadar yokum herkese iyi geceler, iyi kışlar..
-
-
-
-
-
İyi geceler HF.
-