Gfs, Ecmwf ve Icon değerlerini alıp, bölüp toplayacaktın ,gerçek değere varacaktın ama yapmadın, sıfırın hayırlı olsun
İşlem hatası oldu sanırım abi
Gfs, Ecmwf ve Icon değerlerini alıp, bölüp toplayacaktın ,gerçek değere varacaktın ama yapmadın, sıfırın hayırlı olsun
Muhtemelen işlemleri karıştırdın, çıkarıp carptın ya da çarpıp çıkardın, değerleri Her iki durumda da kaybetmen tesadüf sayılmaz.
Sıfırcı tayfada gergin bekleyiş başladı.
Virga Ersinim eski adına geri dönmüşsün
Teşekkür ederim abim. Değiştirmemek üzere döndüm
HF 2022-2023 4 Şubat Kış liginde genel sıralama da yer alan üyelere 50.000.000 HF Puan gönderilmiştir.Liste çok uzun olduğu için bu yöntem kullanılmıştır.
Hocam ben geçen sene kış ligine katılmadığım halde 50.000.000 HF puan gönderimi yapılmış gözüküyor
Bjk123 hocam sizin lig derece rozetleri görünmüyor
Hocam ben geçen sene kış ligine katılmadığım halde 50.000.000 HF puan gönderimi yapılmış gözüküyor
benim de aynı şekilde.
Bjk123 hocam sizin lig derece rozetleri görünmüyor
Sadece son sezon kazanan kişilerin görünecekmiş diye biliyorum. Ben önceki sezonda ilk üçe girmiştim 🙂
Genel göndermenin avantajından yararlandınız o dönem aktif olan her üyeye gitti puanlar.
Rozetlere falan takılmayın bu kadar, fani işler bunlar
Rozetlere falan takılmayın bu kadar, fani işler bunlar
![]()
Doğru söylüyor. Ben rozetlere takıldım sonra yere kapaklandım. Şu an bu mesajı hastaneden yazıyorum 🙂
Doğru söylüyor. Ben rozetlere takıldım sonra yere kapaklandım. Şu an bu mesajı hastaneden yazıyorum 🙂