Değerli arkadaşlar bu konu üzerinden 2023 Sonbahar sezonunda Akdeniz'de oluşma ihtimali olan Medicane (Tropikal Siklon) takiplerini yapacağız.
Güncel veriler ile konuya katkı sağlayıp değerlendirme yapabilirsiniz.
Konu hayırlı olsun.
🌀 🌪️
Değerli arkadaşlar bu konu üzerinden 2023 Sonbahar sezonunda Akdeniz'de oluşma ihtimali olan Medicane (Tropikal Siklon) takiplerini yapacağız.
Güncel veriler ile konuya katkı sağlayıp değerlendirme yapabilirsiniz.
Konu hayırlı olsun.
🌀 🌪️
Hayırlı medicaneler diliyorum tatilime denk gelme lütfen
Güncel deniz suyu sıcaklıkları🌡️
Güzel bir konu olmuş hayırlı olsun Berkay34 kardesim
Hayırlısı olsun gelsin artık extrem bir şeye ihtiyacımız var bu kadar kuraklıktan sonra 😄
Bol yağışlı bir konu olsun.
Konu hayırlı olsun.
Bugünlerde gördüğümüz oluşum tam anlamıyla Medicane değil esasında. Akdeniz alçağı dersek daha doğru olur.
Medicane oluşumu için 990mb gücü ve daha üstüne çıkması gerekli. Ama yine de kuvvetli rüzgar ve aşırı yağışı barındırıyor bu gibi AB'ler.
Yunanistan da bazı bölgelere 400 mm yağış öngörüyor ecm modeli
Yine de fena sayılmayan bir görüntü diyebilirim.
Mert_35 İtalya ile Yunanistan arasında denizden oluşup etkisini doğrulayarak Yunanistan kıyılarına vuruyor şu görüntüde dediğin gibi.
Yeni konu hayırlı olsun😊
Bekleyin hocam daha başlamadı Vade uzun
Bekleyin hocam daha başlamadı
Vade uzun
Biz yerimizi alalım.
Konu hayırlı olsun teşekkürler.
Ayın 5indeki siklon biraz daha doğulasa potaya kıyı egede giricek ama zor
Ayın 5indeki siklon biraz daha doğulasa potaya kıyı egede giricek ama zor
150-200 mm'ler hatta yer yer 400 mm'ler burnumuzun dibinden kaçıyor. Asıl yağışlar Ege denizinde kalıyor karaya çıkamıyor. Tabi Sonbahar'a yeni girdik daha ne sistemler olur ama bunu yakalasaydık iyi olurdu Eylül efsanesi yaşardık.
150-200 mm'ler hatta yer yer 400 mm'ler burnumuzun dibinden kaçıyor. Asıl yağışlar Ege denizinde kalıyor karaya çıkamıyor. Tabi Sonbahar'a yeni girdik daha ne sistemler olur ama bunu yakalasaydık iyi olurdu Eylül efsanesi yaşardık.
Katılıyorum ilk açılış için güzel olurdu.
Ama daha yeni başlıyoruz, bol bol göreceğimizi düşünüyorum.
Katılıyorum ilk açılış için güzel olurdu.
Ama daha yeni başlıyoruz, bol bol göreceğimizi düşünüyorum.
Aynen denizler kaynayan kazan ve potansiyel kendini şimdiden belli ediyor Yunanistan'a bırakacağı yağışla. O yüzden üzülmüyorum ve umutluyum