Usak dün kırdı 40.7 bugün ilerisi olur mu acep

İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Usak dün kırdı 40.7 bugün ilerisi olur mu acep
Geldi 40.8
-
Geldi 40.8
Aynen gidiyor yaniyoruz bugun 41.5 kesin gibi
-
Usak uçuyor 41.1
-
Saka gibi ama 5 gundur agustos rekorunu kırıyoruz yani yaklaşık son 90 yılın en sıcak 5 agustos gününün 5'i de bu sene gerceklesti
-
Bu 39.8 zamanında nasıl ölçülmüş bu atakta bile kıramadık rekoru
-
Uşak 41.4 Denizli 41.5
-
Bu 39.8 zamanında nasıl ölçülmüş bu atakta bile kıramadık rekoru
Buyuk ihtimalle anlık ölçülmüştur sonra düşmüştür once Afrika ardindan basra atagiyla kırılmış benziyor aslinda icinde bulundugumuz duruma
-
Uşak 41.4 Denizli 41.5
Denizli'de ekstra nem de var hissedilen 47'ye yakın sanki odada buhar kazanlı ütü açık kalmış gibi bir durumdayız. Ağır bir yaz geçiriyoruz.
-
Isparta Sütçüler aşırı derecede nem var bur buram terliyoruz bu asla olmazdı nem oranı haftasonu %90 lari görecek gibi bu nemliliğin nedeni nedir asla böyle olmazdı
-
Normalde bu tarihlerde geceleri 15 derece civarına düşerdi afyonda sıcaklıklar gece 11 den sonra balkonda esintiden kısa kolluyla oturulmazdı.
-
-
İç ege tarih yazıyor yaz sıcakları konusunda. Ama 2018'den bu yana iç ege olarak genelde serin yazlar geçirdik. Bu sene acısı çıktı ama fena şekilde çıktı.
-
Çok şükür yarından sonra kurtuluyoruz. Sokaktaki köpekler bile sıcaktan kafayı yedi millete saldırmaya başladı.
-
oha yani 41.9 Uşak rekora bak
-
Bölge tek kelimeyle şov yaptı Denizli ve Afyon hariç şehirlerimiz rekorlarını kırdı ufak bi şekilde de değil üstüne fazlasıyla ekleyerek
Denizli rekor kırmasa da nemle birlikte hissedilen 50 lere dayandı
Afyon bölgedeki en serin konum oldu ama geceleri bi haller oluyor bu şehre aslında birçok ilçe 41 leri hayli hayli geçiyor ama merkezin konumundan dolayı o atılımı yapamıyor 37-38 bandında takılıyor
-
Bölge tek kelimeyle şov yaptı Denizli ve Afyon hariç şehirlerimiz rekorlarını kırdı ufak bi şekilde de değil üstüne fazlasıyla ekleyerek
Denizli rekor kırmasa da nemle birlikte hissedilen 50 lere dayandı
Afyon bölgedeki en serin konum oldu ama geceleri bi haller oluyor bu şehre aslında birçok ilçe 41 leri hayli hayli geçiyor ama merkezin konumundan dolayı o atılımı yapamıyor 37-38 bandında takılıyor
afyon genelde geç ısınıp geç soğuyor.
-
afyon genelde geç ısınıp geç soğuyor.
Haklısınız hocam ben Afyonda hiç bu derece bi sıcak görmedim eskiden yaz da olsa yatarken pike tarzı bi şeye ihtiyaç olurdu ancak son günlerde sıcaktan uyunmayacak derecede
-
Haklısınız hocam ben Afyonda hiç bu derece bi sıcak görmedim eskiden yaz da olsa yatarken pike tarzı bi şeye ihtiyaç olurdu ancak son günlerde sıcaktan uyunmayacak derecede
Aynen özellikle ağustos ayının 15 inden sonra geceler hissedilir derecede soğurdu bizim bölge ancak bu sene durum çok farklı ilerliyor, normalde en serin saatler olması gereken gece saatlerinde dahi terlemek kaçınılmaz, ciddi manada bu yazdan bezdik birde afrika atağı çıktı başımıza..
-
Üniversite İstasyona 1,5 derece fark atmış
-