Şubattaki gibi son dakika golü yemeyelim
Gerçi Denizli kurtarıyor bi şekilde
iki senedir güzel kar aldı denizli.özellikle bu sene akılda kaldı iyisiyle ve kötüsüyle
Şubattaki gibi son dakika golü yemeyelim
Gerçi Denizli kurtarıyor bi şekilde
iki senedir güzel kar aldı denizli.özellikle bu sene akılda kaldı iyisiyle ve kötüsüyle
Bütün sorun SnowPaladin03 hocamdaymış
Askerliği uzun dönem yapsaydı Rize olcakmışız
Denizli. Muhteşem yağıyor kaç yıl aradan sonra toprak yağmura doydu çok şükür.
Uzun yıllar sonra bahar gibi bahar mevsimi geçiriyoruz. Hatta neredeyse karadeniz iklimine döndük ki bahçe hiç kurumuyor. Normalde mayıs ortasında sararan otlar aksine çoğaldı hala canlı ve yemyeşiller. Kötü bir kış mevsiminden sonra atmosfere, doğanın dengesine hayran olmamak mümkün değil. Bölgemiz adına Kırkikindi yağmurlarının hakkını verdiğimiz bereketli bir yıl oluyor.
İç Ege ve Göller Bölgesinde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Ege Bölgesi, Marmara'nın Güneyi ve Göller Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların 31.05.2023 Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Manisa, Uşak, Burdur ve Isparta çevreleri ile Çanakkale'nin, Balıkesir'in ve Bursa'nın güney kesimlerinde, İzmir'in ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Antalya, Muratpaşa, ANTALYA BÖLGE | 141,2 |
Antalya merkez istasyonu dün 141 mm almış. Bugün 20-30 falan alır mı acaba?
Batımız iyice karardı sinanpaşadan gelen kütle dışında her an kütle oluşabilir
Ne yağdı mübarek kışında böyle olursa koparız
Hava kapattı ama güçlü bi kütle oluşmadı daha
Hava kapattı ama güçlü bi kütle oluşmadı daha
30 dakikadır orta şiddette yağıyor saat 7 den sonra şiddetleneceğeni düşünüyorum
30 dakikadır orta şiddette yağıyor saat 7 den sonra şiddetleneceğeni düşünüyorum
Şanssızız bugün kutleler Afyon merkeze gelirken zayifliyor çıktıktan sonra güçleniyor birçok ilçe +20 mm aldı zaten
Şanssızız bugün kutleler Afyon merkeze gelirken zayifliyor çıktıktan sonra güçleniyor birçok ilçe +20 mm aldı zaten
Tam güçlenir demeye kalmadan sönüyor bi anda
Emirdağ yıkılıyo
Galatasaray şampiyon olduğuna göre Afyon olarak kış ayında 2012 ve 2015 i yakalayamayacağız belli oldu
Galatasaray şampiyonluğu tebrik ediyorum uzun süredir yazmıyordum yeni konuda hayırlı olsun bereketli güzel beklenenin çok çok üstünde bir mayıs ortalaması geliyor denizli için..
Galatasaray şampiyonluğu tebrik ediyorum uzun süredir yazmıyordum yeni konuda hayırlı olsun bereketli güzel beklenenin çok çok üstünde bir mayıs ortalaması geliyor denizli için..
Sanırım bölgede ortalamayı aşmayan şehrimiz yok Afyon da 200 mm i geçmiş bulunmakta mayıs ayı ortalaması 54 mm di
galatasarayım bee
hem fb liyim hem kk ya oy verdim diyeceklerim bu kadar
hem fb liyim hem kk ya oy verdim diyeceklerim bu kadar
çok zor hocam feneri boşver de seçimi hatırlayınca moralim çok bozuluyor
çok zor hocam feneri boşver de seçimi hatırlayınca moralim çok bozuluyor
bizim olduğumuz masada kazanmak yok kaybedenler klubünün en asil üyesiyimdir yaani
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!