Son güncellemelere göre 2021 Şubat ayı gibi Ocak ayı ilk haftadan sonra saç baş yolduran güncellemeler görebiliriz.
son ecmwf güncellemesi dediğimize göz kırpar nitelikte çıkmış benzer güncellemeler görmeye devam edicez gibi gözüküyor
Son güncellemelere göre 2021 Şubat ayı gibi Ocak ayı ilk haftadan sonra saç baş yolduran güncellemeler görebiliriz.
son ecmwf güncellemesi dediğimize göz kırpar nitelikte çıkmış benzer güncellemeler görmeye devam edicez gibi gözüküyor
10 Ocak göz kırpıyor.
Bir sene kar bekliyoruz 9-10-11 ocakta şirket Antalya’ya kampa götürecek şimdi yağmaz yağmaz gider o tarihte yağar şaka gibi
Kış geliyor Ocak'ta sakin.
Bir sene kar bekliyoruz 9-10-11 ocakta şirket Antalya’ya kampa götürecek şimdi yağmaz yağmaz gider o tarihte yağar şaka gibi
Ben de 9-12 Ocak Antalya'da iş için fuara gideceğim. O ara kar yağarsa yıkarım bu gezegeni.
10 Ocak göz kırpıyor.
Tüm kar severler aşağı yukarı bu tarih ve civarına göz kestiriyor. Modeller güven vermese de onlar da az çok bir şeyler gösteriyor o tarihlerde....
yavaş yavaş da olsa sinyaller gelmeye başladı Ocak ikinci haftayla beraber kışa başlıyoruz ama kuzeyimizde güzel soğuk olucak olsa da güzel sinoptikle birleştirebilecek miyiz orası soru işareti
Azor sanırım emekliye ayrıldı. Bu şekilde soğuk kovalamayı bırakın yağışı da mumla aramaya başlayacağımız bir döngüye giriyoruz. İzlanda Y. B diye peşinde koşuyorduk. Daha kötü oldu. Birleşecek Azor yok.
Azor sanırım emekliye ayrıldı. Bu şekilde soğuk kovalamayı bırakın yağışı da mumla aramaya başlayacağımız bir döngüye giriyoruz. İzlanda Y. B diye peşinde koşuyorduk. Daha kötü oldu. Birleşecek Azor yok.
Bu kadar karamsar olmaya gerek yok hocam kış daha yeni başlıyor ve hocalarımız da söylüyor ocak ayının ikinci yarisi patern değişebilir ben verilerin lehimize döneceğini düşünüyorum ve Allah'ın izni ile payımıza düşen soğuk ve kar yağışını alacağımızı düşünüyorum
İlaç gibi geldi Thomas55 🙏🏼
Bi de controle bakın yazı getirmiş bize
Uzak vadede diyagramlar birbirine karışmaya başladıysa kar geliyor demektir.
Şu bi tane Ulubatlı Hasan senaryosu var orda -15'in de altına iniyor. Merak ettim nasıl bir sinoptik acaba?
Şu bi tane Ulubatlı Hasan senaryosu var orda -15'in de altına iniyor. Merak ettim nasıl bir sinoptik acaba?
Valla acelesi yok ister Ocak 10
İster Şubat 10
Tek isteğim 3/4 gün 850 hpa da -12 ve altı değerler, kuvvetli rüzgar ve cephe yağışı böyle bir sistem gelsin marta kadar dahil bekleriz
Modeller uzun vadede maalesef yine ikiye bölündü. Önümüzdeki güncellemeleri görmek lazım diyorum
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!