Gfs yi bekliyoruz.

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
gem de iyi kötü bir şeyler veriyor
-
Sistem doğulama trendine çoktan girdi. Biz en iyisi 2025-2026 kışını bekleyelim
-
Meteoroloji şubattaki soguk sisteminde de kar veriyordu modeller vermemesine rağmen bunda da veriyor belki bi umut yağar.
-
Seneyeki kıştanda ümidim yok artık hiç bir kıştan ümidim yok belki 10 senede bir yağar. İklim değişikliği maalesef Trakyaya döndük. Artık 3 senedir her gelen sistem doğuluyor otomatik.
-
Kıştan da ümidim kalmadı Fenerbahceden de ümidim kalmadı
-
Buradaki herkes ikizler burcu mu zira herkesin modu ve heyecanı anlık değişiyor.
Arkadaşlar 13 Mart 2022'de Antakya'ya kar yağdı. Hava olaylarında her an her şey olabilir. Tadını çıkarın. Çarşamba Perşembe güzel şeyler olacak. 2 cm bile tutsa mis gibi. Kar kardır.
-
Gfs son anda artırmış kar kalınlığını ortalama yeni kar grafiği 0.3 lerden 1 in üstüne çıkmış. Cephe yağışı en az 5-6cm olacak demek ki.
-
Gem halen yoğun karda ısrarcı. 4mm ye kadar çıkıyordu grafik şu an 3.5.
-
Gem dün ile assagı yukarı aynı, gfs ve ecmwf senaryo ortalamaları ne diyor belki süpriz yaparız sanmıyorum ama umut kesilmez
-
Son durum nedir gfs yağışı artırdı mı ?
-
Son durum nedir gfs yağışı artırdı mı ?
1 mm yağış veriyor
-
1 mm yağış veriyor
onuda galiba yağmur alıyoruz
-
son durum:
-gfs 1mm
- icon 2mm
-gem 3,5 mm
-ecmwf 2mm
ortalama yağış veriyor.
-
son durum:
-gfs 1mm
- icon 2mm
-gem 3,5 mm
-ecmwf 2mm
ortalama yağış verşyor.
hiç adam akıllı yagıs veren senaryolar var mı bakıp içimizdeki acıyı dindiririz atsana sana zahmet varsa
-
hiç adam akıllı yagıs veren senaryolar var mı bakıp içimizdeki acıyı dindiririz atsana sana zahmet varsa
senaryolara bakmanın bi anlamı yok artık hocam sisteme 1 gün kalmış buradan değişim olmaz.
-
Perşembe kuzeyden gelen kütleleri takip edicez artık napalım. Artık havalar ısınsın Ankara oraj sezonu şovunu yapsın 😎
-
ay sonu güzel yağmur alma ihtimalimiz var
-
Haydi Bismillah soğuklar geldi. InsAllah beklenmedik sekilde güzel birde yağış alırız. Bir abimiz kar bekliyor. Beklentisi çıksa güzel olur.
-
Ankara nın sanırım bahtı kapandı yağışa
-