gfs rezalet

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Böyle sınırda kalıp kuru soğuk yemeye devam edersek geçirdiğim en rezil kış bu olacak, ikinci en rezil kış da geçen sene zaten. Kasımda bi gıdım kar kakaladı kandırdı bizi Ankara. Bari yağmur yağsa doğru düzgün yağış yok 2 aydır. Soğuk çöllere döndük.
-
gfs rezalet
Gfs su anda farklı bir şey deniyor. Bir bakalım sonuna kadar guncellesin.
-
Gfs akşam güncellemesi muhtemelen en az yağışı veren ve en sıcak çıktı olacaktır. Geceye değişmesi muhtemel.
-
Gfs akşam güncellemesi muhtemelen en az yağışı veren ve en sıcak çıktı olacaktır. Geceye değişmesi muhtemel.
Moral bozmak istemem ama icon ve ukmoda kötü umarım ecmwf iyi gelir.
-
Moral bozmak istemem ama icon ve ukmoda kötü umarım ecmwf iyi gelir.
Bakalım, inşallah.
-
Soyle bir düşüncem var tamamen mantık yürütmeye dayalı. Dünün akşam gfs sinde hem sıcak hava hem de sıfır yagisti Ankara için. Ama bugün sıcaklık düşük ve yağış yok. Bence iyi durumdayız benim hala çok ümidim var.
-
Soyle bir düşüncem var tamamen mantık yürütmeye dayalı. Dünün akşam gfs sinde hem sıcak hava hem de sıfır yagisti Ankara için. Ama bugün sıcaklık düşük ve yağış yok. Bence iyi durumdayız benim hala çok ümidim var.
Aynen öyle. Yağış son ana kadar değişiyor. Soğuk tarafta kalmak önemli.
-
Gfs diyagramı içimi kararttı
-
:DDDDDDD
-
artık bitsin bu acı ya
-
Akşam güncellemeleri bi sapıtıyor zaten. Ben sabah ve öğlen güncellemelerini dikkate alıyorum artık uzun vade için.
-
Tamam ya 23-24ten de rezilsin tarihin en rezil kışı madalyasını sana takacaz tamam
-
Tamam ya 23-24ten de rezilsin tarihin en rezil kışı madalyasını sana takacaz tamam
Vade kısaldıkça tokat yemekten bıktık artık. Şurdan olumluya dönsün tüm foruma baklava dağıtalım 10kg. O derece karamsar bi tablo var bana göre. Hala umudu olanlara bir şey diyemem
-
Uzun vadeli bir süreç ve sürekli değişim oluyor modellerde. InsAllah güzel yağışlar alırız.
-
Akşam güncellemeleri bi sapıtıyor zaten. Ben sabah ve öğlen güncellemelerini dikkate alıyorum artık uzun vade için.
Bende tam tersi sabah öğleni kaale almıyorum tavsiye de ederim hayal kırıklığına uğramıyorsunuz 👍
-
Bu kış bizi sabır taşına çevirecek. Yerlere değil saçlarıma ak düştü. Sabah biraz göstermelik verdi o da tat vermedi.
-
Vade kısaldıkça tokat yemekten bıktık artık. Şurdan olumluya dönsün tüm foruma baklava dağıtalım 10kg. O derece karamsar bi tablo var bana göre. Hala umudu olanlara bir şey diyemem
Artık alıştım bu duruma. Kış boyu etraftaki tüm illeri imrenerek izleme durumu bi türlü yakamızı bırakmıyor. İzmire benzedik artık tüm kışın cefasını biz çekiyoruz. Bence yakın sürede kış geldiği zaman bitmesi için dua eder hale geleceğiz.
Artık oraj dönemine odaklanmak lazım bu sene bize balık yok.
-
Artık alıştım bu duruma. Kış boyu etraftaki tüm illeri imrenerek izleme durumu bi türlü yakamızı bırakmıyor. İzmire benzedik artık tüm kışın cefasını biz çekiyoruz. Bence yakın sürede kış geldiği zaman bitmesi için dua eder hale geleceğiz.
Artık oraj dönemine odaklanmak lazım bu sene bize balık yok.
İzmir en azından yağış alıyor ve kuru soğuk almıyor
-
İzmir en azından yağış alıyor ve kuru soğuk almıyor
O da doğru vallaha
-