Bu vadelerde arpege modelini öneririm
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu vadelerde arpege modelini öneririm
Aynen sabah bende ona bakacağım kendi konumum için.
-
Aynen sabah bende ona bakacağım kendi konumum için.
Rahmetli euro4ten sonra favorimiz o bölge halkı olarak
-
ARPEGE fena durmuyo bence
-
hadi ecmwf yap bi güzellik
-
-
-
Gfs diyagramı fena değil. Alçak kesimlerde yer yer 2-5 cm örtü oluşur bu görüntüde.
-
ECMWF Sabah çıktısına göre çok daha iyi;
SABAH;
AKŞAM; -
ecmwf ye göre yağmur akşam 5.30-6 gibi başlıyor ve saat 9 gibi kara dönüyor gece 1e kadar ortalama kuvvette sonrasında ise sabah 4e kadar hafif şekilde devam ediyor.
-
Yarın(Cumartesi) akşam saatlerinden itibaren sağanak yağmur şeklinde başlayacak yağışların yükseklerde gece 2-3 ten itibaren,sabaha karşı ise il genelinde kar yağışına dönmesini bekliyorum.1000m+ ilçelerde çimen araba ustlerinde bir ihtimal hafif örtü,özellikle ankaranın dogusunda kalan yuksek ilçelerimizde 3-5cm civarinda kar birikimi olabilir.Bu akşam sınırlı alan modellerini inceleriz.Pazartesi ve Salı günleri de tüm şehir genelinde etkili olacak kar yağışları görebiliriz.
Ukmo merkez ilcelerde kara dönüşü biraz daha erkene cekti ince örtü ihtimali artti sabah tekrar bakalım.
-
GFS öğle ve akşam yağış farkları.
Akşamda çalıştırma tahmini 6.8mm
Öğlede çalıştırma tahmini 5.9mm
(peak anları) -
25 26 sı doğulattı modeller. Kar için olumsuz yani ama yine de değişebilir hala
-
ortalama gibi gelse ne güzel olur
-
İvedik metrosunun dibinde etlik şehir hastanesinin oraya taşındım. Bu sistemden bizim buranın alacağı ne olur arkadaşlar? (Beklendiği gibi gerçekleşirse)
-
- Official Post
-
Bünyamin Sürmeli merkez için pazar sabahına kadar 4 santim diye belirtti. Bakalım nolacak
-
Armadanın orada kar küreme araçları mevcut
-
ecmwf güncellemesi ne güzel gelmiş öyle
-
-