Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu kısımda yanlışlık var bencede. Doğu iç anadoluda yağış miktarları yüksekken 1-5 mm vermiş. Saçma olmuş. Doğu karadenize bile az vermiş
-
Hadi yağışı da geçtim 15 derece çakılacak sıcaklıklar cumartesi verdiği derecelere bak klasik mgm yarın düzeltir
-
Güzel yağışımız olacak gibi. Keşke kar olarak alsaydık hepsini
-
Yaylalar alacaktır. Bizde ilerleyen dönemde şöyle sağlam bir sistem alsak bana kış boyu yeter
-
Yaylalar alacaktır. Bizde ilerleyen dönemde şöyle sağlam bir sistem alsak bana kış boyu yeter
1 Metre kar alırsak anca yeter bana. Balkondan aşağı kara atlayamadıktan sonra ne yapayım azıcık karı
-
Kurak bir sonbahardan sonra bu yağışlar güzel gelecek. İnşallah kışda bu şekilde devam eder.
-
-
-
Bence sürprizlere açık bir sistem ya bir keresinde de hatırlıyorum kar değerleri sınırdaydı ani sıcaklık düşüşüyle beklenenden daha fazla kar ve örtü almıştık
-
Bence sürprizlere açık bir sistem ya bir keresinde de hatırlıyorum kar değerleri sınırdaydı ani sıcaklık düşüşüyle beklenenden daha fazla kar ve örtü almıştık
Evet geçen 2023 şubat ayıydı. Ama onda durum biraz farklıydı. Cephe geçişi yoktu o zaman
-
%100 den 94 e düşmüş tüh ya
-
-
Ecm06z ye bakıp mutlu olabilirsiniz
-
Yalnız Ecmwf öğlen baya güzel geldi.
-
-
Akşam ortalama da belli olur bakalım nasıl gelmiş.
-
hocam bunun pazar öğlene kadar olan versiyonu varsa paylaşabilirmisiniz
-
Aykut53 Hocam selamlar ecmwf 06z pazar akşamına kadar ki toplam kar yağışı haritasını atabilir misiniz ?
-
- Official Post
Aykut53 Hocam selamlar ecmwf 06z pazar akşamına kadar ki toplam kar yağışı haritasını atabilir misiniz ?
Aleyküm selam
-