bu senaryoda sıcaklık problemi yaşamayız diye düşünüyorum heryer kar görür
![](https://forum.havaforum.com/images/avatars/c9/8034-c993c8663993ce3c96de5f1757e107d37b72740f.jpg)
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sıcaklık sorununu ortadan kaldırdı,yagıs da ecmwf’ye göre daha erken kara dönüyor daha iyisi olur mu olur ama bu mevsimde bu da oldukça iyi.
-
bence güzel bir güncelleme
-
Sadece batıya yarayan güncellemeden tüm ülke sistemine güncelleme. Daha iyisi yok malesef
-
Gefs ortalama da daha kuzeyli geliyor
-
gfs bu gece sistemi bozup kuzeyden verecek hissediyorum
-
Umarım bu çizgi de gelir güncellemeler
-
Yağış bakımından beğenmedim. Ortada ki boşluğumsu canımı sıktı at çöpe
(sövmeyin)
-
birde kuzey batımızdaki boşluk var hocam
-
Orayı sürekli boş gösteriyorlar niye acaba.
-
Gfs,döndü.
-
Mayonez çok iyi
-
umarım bundan sonra daha fazla kuzeylemez modeller böyle gelirse gayet iyi olur.
-
Ketçap nasıl ?
-
Ortalama baya iyi gelecekte bu sistem böylede gelmez yüksek ihtimal çok değişir daha 2 güne kadar.
-
herkes 12. senaryoya baksın
-
-
Cidden merak ediyorum. Şurda ki yağış azlığının sebebi tam olarak nedir ? Baskentli
-
Cephenin geçişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum,bu tarz cephe geçiş sistemlerindense kıbrısın batısında antalya dolaylarında oluşan alçak basınc alanıyla Afyondan Ankara hattına uzanan ve daha uzun soluklu kar yağışlarıyla sonuçlanan abler bize daha cok yarar,radarda surekli guneybatıdan acık yesillerin vurdugu gecmis yıllardaki sistemler gibi
-
O harita emin ol az gösteren yere daha fazla kar yağıyor 4 senedir gözlemliyorum bunu mesala ben ankaranın doğusunda hasanoğlan dayım fakat haritalar gösterdiği gibi olmuyor boşluk dediğin yer daha fazla kar alıyor
-