%68e kadar çıkmışız
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
%68e kadar çıkmışız
Diyagram müthiş görünüyor 😃
-
Ooo buralar canlanmis bizede takip etmek düşer başlıyoruz gibi yavastan
-
Eskişehir daha iyi duruyor gibi bize nazaran. Ailem haftasonu oraya gidecekti... Bende mi gitsem 🥴 (onlar kartopu oynarken biz burada güneşlenirsek camdan haykırışımı duyarsınız)
-
Eskişehir daha iyi duruyor gibi bize nazaran. Ailem haftasonu oraya gidecekti... Bende mi gitsem 🥴 (onlar kartopu oynarken biz burada güneşlenirsek camdan haykırışımı duyarsınız)
%87 diyagramda iç Ege sessiz olunca sizle takip ediyorum arkadaşlar rahatsızlık vermiyorumdur umarım
-
Tam eskisehir sistemi cünkü yagısın etkili kısmını batı anadolu güney marmara alacak cok yüksek ihtimalle
-
Tam eskisehir sistemi cünkü yagısın etkili kısmını batı anadolu güney marmara alacak cok yüksek ihtimalle
En azından sabah etrafı beyaz görsek yeter bana. Ama boş geçersek üzebilir. Yoksa öyle 5 10cm beklentim yok
-
Ankara ECMWF diyagramı
-
Buralar kış gelmeden aktifleşmiş sevdim bu aktifliği ama erken gelen kışın devamının kötü olma ihtimali yüksek oluyor geçen sene de 28 kasımda ilk kar düşmüştü yanlış hatırlamıyosam geçen senenin kışı en berbat kışlara girer
-
Buralar kış gelmeden aktifleşmiş sevdim bu aktifliği ama erken gelen kışın devamının kötü olma ihtimali yüksek oluyor geçen sene de 28 kasımda ilk kar düşmüştü yanlış hatırlamıyosam geçen senenin kışı en berbat kışlara girer
Geçen sene bu vakitler sağlam hat almıştık oraj da vardı. Gece 1 2 gibi havada lapa lapa kar görmüştüm pursaklarda.
-
Deme hocam inanırım 😁
-
Deme hocam inanırım 😁
başkentli hocam doğru söylüyo soğuğu erken kaparsan lapa lapa görebilirsin eskişehirde
-
başkentli hocam doğru söylüyo soğuğu erken kaparsan lapa lapa görebilirsin eskişehirde
Kritik olan kısım o zaten tam sıcaklık çakılırken kuvvetli bi yağış başlıcak o esnada 1-2 derecelik oynamalar bile bambaşka senaryolara sebep olur
-
Daha uzun süre olması üzüyor. Keşke şu diyagramları 1 gün önceden görsek. Umarım cumartesi gecesi her yer bembayaz olur.
-
Icon başladı umarım değişir
-
-
Arkadaşlar moral bozmak istemem ama biz bu filmi daha önce defalarca izledik hemde Aralık Ocak aylarında ki Kasım ayindayiz ve daha 6 gün var muhtemel gelecek sisteme.tabiki takip işi zevkli ve heyecanli olmakta sessizce bizde takip ediyoruz ama beklentiniz her zaman düşük olsun Ankaralılar olarak.
-
İcon 21 ini daha iyileştirdi
-
İcon kendi akşam güncellemesine göre daha iyi gelebilir
-
İcon kendi akşam güncellemesine göre daha iyi gelebilir
Biraz daha güneyli gelecek muhtemelen.
-