Hocalar kaç gibi başlar yağış, 20.30 da halı saha maçımız var iptal edelim diyorum, yağmur şu an yağmıyor diye kimse yanaşmıyor
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocalar kaç gibi başlar yağış, 20.30 da halı saha maçımız var iptal edelim diyorum, yağmur şu an yağmıyor diye kimse yanaşmıyor
20 dk içinde başlar ama şiddetli olmayacak gibi
-
Üç beş damla yağdı, durdu.
-
Üç beş damla yağdı, durdu.
Adam olana çok bile... Şaka bir yana, günün yıldızı olabilir derken günün fosu olma yolunda ilerliyoruz. Şaşırt bizi Ankara
-
Saat 20 civarı oraj için parametreler hiç de fena değil aslında. Ancak Ankara'da oluşması beklenen kütleler hala oluşmadı o can sıkıcı.
-
gfs 12z ortalaması rezalet 6z saat 20ye 30mm ortalama bekliyordu şimdi 6mmye düşmüş
-
Sarımsı kütle oluşmuş heralde o vurdu biraz önce. Umarım yağışın girmesiyle ciddi kütleler görürüz.
-
Sarımsı kütle oluşmuş heralde o vurdu biraz önce. Umarım yağışın girmesiyle ciddi kütleler görürüz.
Bize doğru yaklaşan fırtına sönuyor şehrin ötesinde yeni fırtına oluşuyor şaka gibi tek olumlu gelişme tepedeki mammatuslar olabilir
-
Bize doğru yaklaşan fırtına sönuyor şehrin ötesinde yeni fırtına oluşuyor şaka gibi tek olumlu gelişme tepedeki mammatuslar olabilir
Büyük hayal kırıklığı ile sinirlilik durumu hakim bende. En son böyle olduğun da çarşı pazar karışmıştı. Sadece bekliyorum olacakları
-
Sincan da sadece sağanak yağış var oda aksiyon Yok batıdaki fırtına hattı yaklaşıyor inşaallah eriimez sabaha kadar yağmur var ama aksiyon fazla olmayacak gibi
-
Hiç iç açıcı değil maalesef..
-
20 30mm ye dayanan harika diyagramlar ve güzel konvektif değerler sonucu bunu haketmedik. Uzun süredir böyle hayal kırıklığı yaşamamıştım teşekkürler ankara bir süre görüşmeyelim. Şunu atıp gidiyorum iyi forumlar
-
Hat baya batılamış görünüyor. Çoğu model yanıldı. Atmosfer yine herkesi ters köşe etti. Geçmiş olsun.
-
-
Şurası bi göz kırpıyor ama yine de hüsrana uğramamak için umutlanmıyorum.
-
Şöyle bir görüntüye ne demek lazım ? Yorum yok.
-
Cephe yaklaşıyor rüzgar sert esiyor Sincan'da
-
fosurtu
-
Aynen kardeşim Ankara boşluğu yok
-
Büyük foslattı dün millet neler yazıyodu foruma
-