Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şöyle geçen sene ki gibi bi sistem alsak da hepimiz gevşesek, mutlu olsak. Bu süreç beni gerdi ama bir şeyler yazarken dikkatli seçiyorum
Benim bugün yaşadığım olay cidden psikolojimi bozdu galiba.900m yi bembeyaz gördükçe daha da bozuluyor hiç iyi değilim.
-
sincan etimesgut arası kopuypr
-
Aynen 10-15 dakikadır harika yağıyor.
-
Benim bugün yaşadığım olay cidden psikolojimi bozdu galiba.900m yi bembeyaz gördükçe daha da bozuluyor hiç iyi değilim.
Olur arada öyle sıkma canını
-
merkez bomboş kaldı çok üzücü doğu batı hat oluştu sadece.
-
Sen beni düşün işte hep böyle es geçiyor felan. O yüzden isyankar görünüyorum ve bunu sevmeyenler oluyor yapacak bir şey yok. Dediğim gibi umarım sağlam bir sistem alırız
-
Lapa lapa yağıyor harika
-
Sincan Etimesgut arasına kuzeyden kütle akmaya devam edecek gibi duruyor
-
Sen beni düşün işte hep böyle es geçiyor felan. O yüzden isyankar görünüyorum ve bunu sevmeyenler oluyor yapacak bir şey yok. Dediğim gibi umarım sağlam bir sistem alırız
İnşallah hocam.İlk defa bu durumu yaşıyorum, hiç hazırlıklı değildim.Çöküntü içerisindeyim..
-
Çok sağlam yağış var
-
Etimesgut Elvankent çok güzel yağış var.
-
Kütleler merkeze girmemek için direniyor sanki
-
An itibariyle Karapürçekteyim çok iyi yağış var.
-
İnşallah hocam.İlk defa bu durumu yaşıyorum, hiç hazırlıklı değildim.Çöküntü içerisindeyim..
Yani beni anlarsın işte.. Neyse çok da üzülme belki kütleler süpriz yapar
-
Bi an radarda böyle bir şey görsek hepimiz bayılırdık heralde
-
Büyük şanssızlık merkezi bir tane bile sağlam kütle vurmadı
-
anıttepe de toplu iğne ucu kadar dolu gibi yağıyor geçiyor 1 2 dakikadır.
-
etimmesguttayim sadece toz var arada biraz yagiyo
-
Törekente de bir gelip bir gidiyor ama şu an rüzgar eşliğinde lapa lapa kar yağıyor
Adeta ahenkle dans ediyorlar
-