Afyon'daki kütleler bize gelir mi

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Burası neresi?
-
Afyon'daki kütleler bize gelir mi
Gelmez
-
-
Bağlum ve Hüseyingazi
-
En az şubat İlk haftasına kadar güzel bir kar yağışı beklememek lazım. Ay sonuna kadar soğuk taraftayız, hafif kar yağışları da olabilir ama şehir merkezine 10cm civarı veya üzerinde kar yapacak bir yağış çıkma ihtimali maalesef çok zor.. Bilmiyorum, uzun vade hiç iç açıcı durmuyor.
-
En az şubat İlk haftasına kadar güzel bir kar yağışı beklememek lazım. Ay sonuna kadar soğuk taraftayız, hafif kar yağışları da olabilir ama şehir merkezine 10cm civarı veya üzerinde kar yapacak bir yağış çıkma ihtimali maalesef çok zor.. Bilmiyorum, uzun vade hiç iç açıcı durmuyor.
Bu gidişle bu kışa karsız veda edeceğiz gibi duruyor. Koskoca bir yıl kar görmek için bekle ve hüsrana uğra...
-
benim umudum kalmadı ama o hala bekliyo kendisinin umudu hala var
-
25-27 arasında kuvvetli olmayan yağış ihtimalleri var. Sıcaklık kar yağışına uygun olacağı için etkili anlarda yerde hafif örtü oluşturabilir. Genel anlamda görsel şölen sunar. Bizim istediğimiz bu değil ama hiç görmemektende iyidir diyip geçeceğiz.
-
25-27 arasında kuvvetli olmayan yağış ihtimalleri var. Sıcaklık kar yağışına uygun olacağı için etkili anlarda yerde hafif örtü oluşturabilir. Genel anlamda görsel şölen sunar. Bizim istediğimiz bu değil ama hiç görmemektende iyidir diyip geçeceğiz.
Öyle. Her yağan karın tadını çıkartmak lazım.
-
25 27 arası için görüşünüz nedir hocam modellerin degisme ve güzelleşme ihtimali var mi Eness
-
Altındağ taraflarında kar atıştırıyor. Işığa bakınca insan mutlu oluyor. 😅
-
incekte de hafif kar var keşke biraz artsa
-
Benim burda da var hafif kar
-
bi 60 km kuzeyden gecseydi kütleler güzel olurdu
-
bi 60 km kuzeyden gecseydi kütleler güzel olurdu
Dibimizde deniz olsaydı böyle dertlerimiz olmayacaktı. Karasal bölgelerin kaderi bu. Cepheden sonrası ayaz.
-
1’ine kadar güzel birikim vermiş
-
"> güzel yağış vermiş
-
Ecmwf güvenmiyorum artık sana...
-
"> güzel yağış vermiş
Akşam yağmur verir 😂
-