ecmnin yatmasının sebebi kuzey buz denizindeki abnin doğulayıp norveç karasina cikmasi ve azorun yukselme eğilimini bizim ustune atmasi ve azoru uzerimize dogru itmesiydi zaten yukardan gelen kol baya ince ve ufak dayanamayıp direkt kafkaslara kaçıyor gfsde bunun basindan beri olmasinin sebebi kuzey denizindekin abnin basindan beri norvecte daha buyuk bi alanda etkili olması gfs istikrarli bi sekilde abyi gördü en sonunda da ecm gördü ve biz yine kar alamadik

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ecm nin akşam güncellemesi çok önemli
-
Gfs ortalamaya göre yine sıcak çıktı sunmuş. Çözemediler mi olayı. Umarım gfs yanılıyordur 😃
-
ecm nin akşam güncellemesi çok önemli
Akşam artık netleşir ama ben kapattım o defteri. Sürekli umutlandırıp utandırmaları sıktı. Heyecanı öldürdüler, bundan sonra nasıl heyecanlanacaz bilmiyorum.
-
Gfs biraz daha olumlu geldi bizim için
-
Gfs biraz daha olumlu geldi bizim için
Bi tık daha olumlu.
-
Sayfada geçen sene 3 şubat efsanesi öncesi umutsuzluk totemi yapıyorduk. Bugün herkes karalar bağlar bağlamaz düzelmeye başladı gfs takibe devam.
-
Sayfada geçen sene 3 şubat efsanesi öncesi umutsuzluk totemi yapıyorduk. Bugün herkes karalar bağlar bağlamaz düzelmeye başladı gfs takibe devam.
Kış bitti.. Bu arada gem de fena çıkmamış
-
Kış bitti.. Bu arada gem de fena çıkmamış
Gem iyi çıktıysa vay halimize
-
Geçen senede aynı böyleydi. Sonra bir gömüldük üff...
-
Gfs düzelir çünkü 2-3 çıktıda ortalamaya göre hep sıcak çıktı sundu. Şimdi ortalamayı yakalıyor olabilir
-
Gfs düzelir çünkü 2-3 çıktıda ortalamaya göre hep sıcak çıktı sundu. Şimdi ortalamayı yakalıyor olabilir
Gem,icon,gfs üçü de aynı yerden sokuyor yağışı ve bu sıkıntı.. Biraz daha düzelmeleri şart ama her şeye hazırlıklıyım
-
Gfs'nin daha da duzelerek gelmesini ve 21 Ocakta kar alacagimizi düşünüyorum.Seneryolarinda hep en sıcak çıktıyı sundu.Ortalamada bizi en azından tatmin etcek seneryolarida azımsanmayacak kadar fazla.Umudumuzu kaybetmeden takibe devam.
-
En azından merkezde çim ve arabaları beyazlatacak, yükseklerde birikim yapacak bir sistem gibi sonra soğuğuz gibi
-
Ay sonuna kadar soğuk tarafta kalma ihtimalimiz de az değil sanki ? Hani bu bana az çok umut veriyor ama modellerin oynaklığı yüzünden kimse net konuşamıyor. Takip edicez
-
Ortalamada bakalım nasıl çıkacak
-
Biraz fantezi
-
-1 derecede hafif kara bile okeyim ben bu hafta artık biseyler gelsin nolur
-
Boş geçirmek yerine 3 5cm ne varsa alıp kaçarım. Umarım yarın biraz daha iyi tablolar görürüz
-
Gfs diyagramında ayın son haftasında %60-%65'lere dayanan kar ihtimalleri var.
-