Az daha zorlasak kuzeyi de hallederiz. Şu şartlar yine yeterli. Gfs sıkıntılı biraz ama çok beklentiye girmeyelim biraz daha bekleyelim derim
Az daha zorlasak kuzeyi de hallederiz. Şu şartlar yine yeterli. Gfs sıkıntılı biraz ama çok beklentiye girmeyelim biraz daha bekleyelim derim
Bugün için mi sadece bu
Ecmwf güzel
Bugün için mi sadece bu
7 şubata kadar ki toplam yağış ama değişkenliği fazla olur. Pazar yine süpriz alırsak 1 haftada 3 sistem ile tatmin bir şekilde devam ederiz😎
Sincan'da ara ara hızlanıyor.
Hemen buraya yolla hocam😀
Beklentiye girmeyelim totemi geldi😀
Beklentiye girmeyelim totemi geldi😀
En iyisi böyle aslında. Bir anda lehimize işler değişmeye başladı bayram havası yakaladık.
Son 24 saat kalana kadar beklentiye girmemek gerekir.
Genç kardeşlerim en çok okul tatili ihtimalini merak ediyor Ecmwf’ye göre Pazartesi ve Salı günü tatil ihtimali yüksek.
Bana göre önümüzdeki sistem hafif geçse de sorun yok en azından örtüyü aldık ekinlere can suyu oldu ama alırsak çok iyi olır
bağlıcada su an tam anlamıyla durdu
Bizde iyice doyumsuz olduk. 😃 daha yokmular filan. Akşamı bekleyin..
Genç kardeşlerim en çok okul tatili ihtimalini merak ediyor Ecmwf’ye göre Pazartesi ve Salı günü tatil ihtimali yüksek.
bundan 8 yıl önce başka hesapla burada idim lise ortaları tatil mi diye bakıyordum ne günler idi😀
sağol hocam bu çok ıyı
Gfs hadi iyi bir güncelleme de sen sun
Akşamki hat da daha çok güney ve dogu ilceler agirlikli gelecek ancak şehir genelini etkiler bu sabahki yağıştan daha etkili olacak diye düşünüyorum.Radar düzelseydi saatlik tahminlerde elimiz biraz daha rahatlardi.
Akşamki hat da daha çok güney ve dogu ilceler agirlikli gelecek ancak şehir genelini etkiler bu sabahki yağıştan daha etkili olacak diye düşünüyorum.
Batı ilçeler şansız mı hocam
Batı ilçeler şansız mı hocam
Etimesgut civari da kar alacaktır hocam
Kazan akıncı güneş açtı
Etimesgut civari da kar alacaktır hocam
Dün akşam gibi mi olur yoğunluğu ? Keçiören de bekliyor olacağım