Allah rahmet eylesin.
4 Şubat Hakan hocamız vefat etti
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
Birkaç gündür foruma giremiyordum yeni öğrendim şok oldum Allah rahmet eylesin üzerimizde çok emeği var çok şey öğrendik ondan
Önce Arif hoca sonra hakan hoca büyük üstadlar eksiliyor aramızdan
-
Hakan abimiz sayesinde neredeyse hepimiz az veya çok bişeyler öğrendik, çok cana yakın bir insandı, forumda en sevdiğim kişilerden birisiydi. Keşke foruma son bir kez daha girebilseydi de bir kere daha konuşabilseydik onunla, Allah mekanını cennet eylesin. Ben bu aileye katılalı neredeyse 8-9 yıl oluyor ve iyiki katılmışım diyorum.
-
Hocalarım anasayfanın herhangi bir yerinde Hakan Hocamız hakkında küçük bir yazı yazılabilir. Anısı kalır
-
Allah rahmet eylesin Çok uzun zamandır foruma girmemiştim. Bu başlığı görünce şok oldum, nasıl tepki vereceğimi bile bilemedim. Forumun büyüğü, matrak abimizdi Hakan hocam, tüm Havaforum ailesinin başı sağ olsun, Allah geride kalan yakınlarına sabır versin
-
Hakan abimizin vefat haberini yeni gördüm. Gördüğüm an inanamadım, çok üzüldüm. Hepimizin abisiydi. Edindiği bilgileri usanmadan bıkmadan herkes ile paylaşırdı. Hepimiz ondan birşeyler öğrenirdik. Sadece hava forumun değil Türkiye'nin başı sağolsun. Onun gibi sadece bilgili değil aynı zamanda değerli ve saygın birisi zor bulunur. Hakan abimiz o sene bu sene demişti. Bu sene ülke geneli güzel olacak bir sistemde Hakan abimizin adı verilebilir, en azından onun adını yaşatmız oluruz.
-
- Official Post
Havaforumun değerli üyeleri;
Adını anmak istemediğimiz sürekli biz anmasakta bizi ağzına dolayan, karsızlıkta yanlış tahminde bizim üzerimizden prim yapmaya çalışan bu forumdan kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen ama herkesin bildiği üzere bu forumdan atılan şahsı muhterem, attığı rezil rüsva iletilerine bir yenisini daha ekledi dün. Biz havaforum olarak kurumsallaşma yolunda ilerleyen bir oluşumuz ve bu tarz durumlarda cevap hakkımız olmasına rağmen defalarca sessiz kaldık. Ancak biz sessiz kaldıkça karşı tarafın susacağını kendi yoluna gideceğini düşünürken böyle olmadığını görüyoruz.
Rahmetli Hakan abimizi bile diline dolayacak kadar insani duygularını yitirmiş , gündemi olmadığında tıkanıp bize saldırarak gündem değiştirme çalışan bu arkadaşı siz forum üyelerine havale ediyor ve attığı twit sebebiyle hem twitini hemde şahsın profilini şikayete davet ediyoruz
Havaforum Yönetimi
-
Allah rahmet eylesin
-
Yeni gördüm bende. 2018 yılından beri üyeyim bi sohbetim olmadı ama hep görürdüm forumda okurdum yazdıklarını dünya ne kadar yalan... Tanıdığım insanların ölümü beni hep çok tuhaf hissettirir 😔 ışıklar içinde uyusun yattığı yer incitmesin 😔
-
[…]
Bir insanın ölümü üzerinden prim yapmak cidden hayretler içindeyim söylencek bişi yok hakan hocamızında mekanı cennet olsun insallah
-
Tüm forum olarak hesaba yüklenelim. Milleti manipüle ediyor yıllardır meteoroloji konusunda.
-
- Official Post
Bir insanın ölümü üzerinden prim yapmak cidden hayretler içindeyim söylencek bişi yok hakan hocamızında mekanı cennet olsun insallah
Daha küçülür mü diyor insanlar. Evet daha da küçülüyor...
-
Allah rahmete eylesin. Mekanı cennet olsun.
-
- Official Post
Ah be Hakan abim 3 gün sonra 1 yıl dolacak zaman ne çabuk geçiyor.. Rabbim mekanını cennet eylesin..
-
Mekanı cennet olsun tekrardan. Zaman ne kadar çabuk geçiyor ve bir o kadar da acımasız.
-
Allah rahmet eylesin.
-
- Official Post
Tekrardan Allah rahmet eylesin... Zaman çok çabuk geçiyor. Ömürler de...
-
Tekrardan Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Hakan hocam.
-
Ne zaman gece varsiyasina ise gitsem geceleri geç saatlere kadar uyumaz di son zamanlar ağrılarında hep aktif olurdu grupta yorumlarını hep takip ederdim gece guncellemelerini yorumlarda hep Allah rahmet eylesin
-