- Official Post
Yarışma ile alakalı genel yorumlar ve değerlendirmeler bu konudan yapılacak olup diğer konudan sadece tahminler yayınlanacaktır. Herkese başarılar.
Yarışma ile alakalı genel yorumlar ve değerlendirmeler bu konudan yapılacak olup diğer konudan sadece tahminler yayınlanacaktır. Herkese başarılar.
Ozaman tekrardan başarılar herkese.
Diğer konu yanlış oldu arkadaşlar doğrusu bu konu.
Başarılar arkadaşlar 👍
Dedim patron çıldırdı bu hafta 2 ilde birden yarışıyoruz başlıkları görünce
Ozaman tekrardan başarılar herkese.
Evet bekliyorum?
Evet bekliyorum?
Bu hafta 56 yazalım hocam
Bomonti06 hocamı rahat bırak, daha kazadan yeni çıktı.
Kolay gelsin herkese.
Başarılar arkadaşlar
başarılar herkese
başarılar herkese
Hocam, ne yapacağız bu Aykut'la, bizi bitirdi(Bomonti06 hocami saymıyorum bile)Hala kurrban arıyor. Videolarla destekliyorum da ,
Hocam, ne yapacağız bu Aykut'la, bizi bitirdi(Bomonti06 hocami saymıyorum bile)Hala kurrban arıyor.
Videolarla destekliyorum da ,
![]()
Valla hocam ne diyeyim adam daha yeni arabaya çarpmış 🤣 birşey desem bizede çarpar en iyisi susup sakince beklemek🤣
Hocam, ne yapacağız bu Aykut'la, bizi bitirdi(Bomonti06 hocami saymıyorum bile)Hala kurrban arıyor.
Videolarla destekliyorum da ,
![]()
Bütün modelleri inceliyorum. Tam isabete odaklandım bu hafta.
Bizede tüyo verirsin artık ama tutupta 56 derece deme🤣
Bu haftaki yarisma sonunda boyle olacağız seninle
Ula o değil de istasyon eve 2 km. 38 yıldır Samsundayim ve bu yarışmada ne zaman samsun gelse 0 çekiyorum 😀
Ula o değil de istasyon eve 2 km. 38 yıldır Samsundayim ve bu yarışmada ne zaman samsun gelse 0 çekiyorum 😀
Yalnız değilsin hocam 🤣🤣
Bol şans diliyorum herkese.
Dünden beri kafa yordum. Biraz sera gazıyla bu iş olur. 56 yazdım gitti. Aykut53 büyüksün baba , güvenim sonsuz. O yaz bu yaz.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!