Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İyiki de olmuşum sıvıyı Bill Gates beni çipledi mis gibi ohhhhhhhh 😂

    Hatta şu an bildirim geldi çipin şarjı bitiyormuş gidip şarja takacağım

    Valla bende mis gibi tertemiz sağlıklıyım dokundurtmadım kendime 👊 oh her hafta kelle paça çorba benim çip de o işte 🤣

  • Valla bende mis gibi tertemiz sağlıklıyım dokundurtmadım kendime 👊 oh her hafta kelle paça çorba benim çip de o işte 🤣

    İkimiz de gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyoruz çip zararsız demek ki 🧐

    Hedef Hava Harp Okulu

  • Kendinden büyük insanlara saygı göstermek erdemliktir bu 1. Aklını sorgulamadim bu 2. İnsanların görüşlerine saygılı olmak gerekiyor isteyen istediğine inanır bu 3. Ayrıca dikkat ediyorum sürekli yükleniyorsunuz özellikle siz bu da 4. Yapmayın.

    Burada bilim konuşuyoruz aile muhabbeti değil. Benim erdemliliğime siz dahil kimse karışamaz. İsteyen istediğini inanır evet doğru ancak inandığı şeyleri toplum içine yazarken bilimsel dayanak sunmadan şu şöyle eminim diyemez. Yüklenmemin bir nedeni var o yüzden yazıyorum. Bu arada hayırdır moderatör oldunuz da bizim mi haberimiz yok? Böyle yapmayın gibisinden emir ifadeleri falan?

  • Fikrine saygı duyarım da

    İsteyen istediğine inanıyor ise burada bize karşı düşünceleri niye paylaşıyor ablam ?

    Güzel kardeşim bende senden yaşça büyüğüm ablam diyerek samimiyet gösterdiğin için teşekkür ederim. Herkes düşüncelerini yazar elbette sizin nasıl düşünceleriniz varsa onunda vardır kısasa kısas yapılmasın daha fazla ben bunu demek istedim. :)

  • Güzel kardeşim bende senden yaşça büyüğüm ablam diyerek samimiyet gösterdiğin için teşekkür ederim. Herkes düşüncelerini yazar elbette sizin nasıl düşünceleriniz varsa onunda vardır kısasa kısas yapılmasın daha fazla ben bunu demek istedim. :)

    Ama biz gidip aşı öven bir şey atmıyorsak o neden aşıları kötüleyen bir şey atıyor benim takıldığım yer bu onun dışında sıkıntım yok

    Hedef Hava Harp Okulu

  • Burada bilim konuşuyoruz aile muhabbeti değil. Benim erdemliliğime siz dahil kimse karışamaz. İsteyen istediğini inanır evet doğru ancak inandığı şeyleri toplum içine yazarken bilimsel dayanak sunmadan şu şöyle eminim diyemez. Yüklenmemin bir nedeni var o yüzden yazıyorum. Bu arada hayırdır moderatör oldunuz da bizim mi haberimiz yok? Böyle yapmayın gibisinden emir ifadeleri falan?

    :) Sana gülüp geçiyorum Kerem


    Aile muhabbeti ne alaka pardon??

    Ayrıca burada biz bir aileyiz öyle biliyoruz.

    Senin bilime saygın var benimde var.

    Ayrıca mod değilim sizi uygun bir ifade ile uyardım. Uyarı yaptığım için özür dilerim Kerem hocam kusura bakmayın. Gerçekten.

  • Ben seni anladım yani daha önce de aşı hakkında çok paylaşım yapıldı destekleyen de oldu desteklemeyende. Demek istediğim bu anladın mı kardeşim :)

    Hem o hem de bilimsel dayanağı yok ablam araştırın diyip duruyor ama bi kaynak göstermiyor kaynak göstersin tamam haklısın diyeceğim cidden

    Hedef Hava Harp Okulu

  • Sevgili HavaForum

    Hiç bir zaman bu platformda kimseye haksızlık yapmadım. Hiç kimseye art niyet düşünmedim. Herkes benim gözümde eşittir. Herkesin görüşü farklı olabilir. Herkes istediğine inanabilir. İsterse de bilimsel olarak açıklar. Eğer kırıcı ifade kullanmış isem özürdilerim.


    Esas konuya gelince sevgili bluesky~ benim öz ve öz ablamdir. Benimde bazen görüşlerim onun görüşlerine uymaz. Saygı duyarım. Açıklama gereği duydum. :)


    Ve biz burda gerçekten bir aileyiz bunu unutmayın. ❤️