Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sorumsuzluk böyle bir şey işte. Sınav tarihi belli saati belli hayatını değiştirecek olan bir sınava nasıl geç kalabiliyorsun ki? İlk başlarda görevlilere kızıyordum nolucak 10 saniyeden 15 saniyeden falan diye ama her sene aynı durum oluyor.

    1 Saat erken çıksalar ne olcak ki ? 3 dakika geç kaldı 1 senesi gitti.

  • 1 Saat erken çıksalar ne olcak ki ? 3 dakika geç oldu 1 senesi gitti.

    Sınav yılda 1 defa yapılıyor onada geç kalıyorlar. Her sene şu durum istisnasız yaşanıyor. İnsanlar sınava 1 saat önceden okul binasının önünde oluyorlar. Kendi sorumsuzlukları yani başka bir şey değil.

  • Sınav yılda 1 defa yapılıyor onada geç kalıyorlar. Her sene şu durum istisnasız yaşanıyor. İnsanlar sınava 1 saat önceden okul binasının önünde oluyorlar. Kendi sorumsuzlukları yani başka bir şey değil.

    Aynen sorumsuzluk. Kuzenim 2 saat öncesinden çıktı gitmiş çay felan içmiş beklemiş oralarda. Burada okul var telefonları felan emanet bırakıyorlar bizlere hep 2 saat öncesinden geldiler. Sorumsuzluk bu yüzden üzülmüyorum bunlara.

  • Aynen sorumsuzluk. Kuzenim 2 saat öncesinden çıktı gitmiş çay felan içmiş beklemiş oralarda. Burada okul var telefonları felan emanet bırakıyorlar bizlere hep 2 saat öncesinden geldiler. Sorumsuzluk bu yüzden üzülmüyorum bunlara.

    Kesinlikle bende üzülmüyorum. Sonuç olarak 1 yıl bekliyorsun ve o sınava da bir zahmet yetiş. Kurallar belli saat ve tarih belli hala geç kalıyorsun. Sonrada böyle ağlıyorlar işte.

  • Özellikle günümüzde ekmek aslanın midesinde

    Hal böyleyken iyi bir fakülte demek iyi bir maaş alma ihtimalini kuvvetli hale getirebilir ilerleyen yıllarda

    Böylesi bir sınava tüm imkanlarını zorlayıp geç kalmayacaksın

    Gerekirse sınavdan bir gece öncesi ve sınav saatine kadar yol haritası çizeceksin ve onu uygulayacaksın

  • Oss sınavına Kadıköy de bir okulda girecektim Kadıköy meydanda yağmur altında elimde sadece 5 lira vardı ve tek başımaydim. Vazgeçmek uzereydim yetisemem dedim. Yıl 2004. Bir taksici abi dedi kardeşim niye ağlıyorsun dedim sınava geç kaldım. Yetistiririm dedi ve ücret almadan beni okula kadar götürdü. Allah bin kere razı olsun o kişiden. Onun sayesinde sınava yetişmiştim. 🤗

  • Beni hep uzak okullara vermişlerdi. Çevrede en az 8 okul vardı. 3-4 gün öncesinden gidip okul yoluna bakardım :)

    Eve yürüme 4 dk uzaklıkta, saat 8'de Anne, kardeş hepsini kovaladım evden gidin okulun bahçesinde oturun diye. :D Başımın etini yediler sınavda sınav, sınav da sınav diye diye riske giremezdim. :D

    1a99e3d5bd2951b0d9f5d91d6.webp

    Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

  • Ben de bugün bina sınav sorumlusuydum. İki kişiyi almadık. Geç kaldılar. İyi ki polis oluyor sınavlarda. Yoksa biz zapt edemezdik.


    Geç kalan genç “Sınav 10:15’te değil mi ya” diye bağırıyor birde. Ya arkadaş hiç elindeki kağıdı da mı okumuyorsun. Hiç haberlerdede mi görmedin?


    İnanın sınava yetişenlerin içinde de öyle umursamaz gençler vardı ki, belki yarısı için bu sınav kağıt israfı.


    Bizim eğitimde öncelikle şu soruna el atmamız lazım. Herkes okumak zorunda değil.


    Hem aileye hem ülke ekonomisine gereksiz yük.


    Gençler okullarda çürüyor. Gerek liseden gerek de üniversiteden mezun olduğunda da hiçbir sanat için yetiştirilemez halde oluyorlar.

  • Beni hep uzak okullara vermişlerdi. Çevrede en az 8 okul vardı. 3-4 gün öncesinden gidip okul yoluna bakardım :)

    Aynen önceden telefonda navigasyon VS yoktu 1 hafta önceden okula giderdik yerini yollarını öğrenirdik şimdi herkesin elinde her imkan var geç kalıyoruz diyorlar.

  • Günaydın HF, hayırlı pazarlar hava-parcalibuluts23


    Kahraman Şehit ve Gazi Babaları Başta Olmak Üzere Tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun.