Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yok şuanda elindekileri vatandaş yaptı bidaha uğraşamaz seçimi kazanırsa çoğunu gönderecek 2 yıl kala Afganlar gelir üzüyorlaf Afgan ve pakiler hep erkek geliyor aile gelmiyor diye 😂😂😂😂

    Ne güzel dünya değil mi? İstediğin kararı verebiliyorsun ülkenin geleceği hakkında. Sen deden,atan,baban, annen yıllarını versin ülke düşmandan kurtulsun, çocuklara daha müreffeh bir hayat bıraksınlar diye, sonra geldiğimiz noktaya bak.ortadogunun senin kültürünle uzaktan yakından alakası olmayan, seni benimsemeyen, geçici geldikleri yerde söz sahibi yapılan, tiplerini ülkeye doldursunlar.. ya neyse... biz geldik gideceğiz umarım çocuklarımız bu topraklarda bir zamanlar cumhuriyet olduğunu, insanların Türk denilen olguya saygının en ustlerde olduğunu görürler.bu toprakların sahibi de Türk oğlu Türk'tür.

  • Güzel bir haberle devam edelim. Kışın soğuk ve karlı geçmesi, dağlarda güzel kar birikiminin olması sonucu Nisan ayında yenilenebilir enerji tarafında güzel bir üretim gerçekleşti. Nisanı %55 ile kapattık.



    29 Nisanda günlük bazda HES %39'a yenilenebilir enerji oranı %64'e çıktı.

  • Ne güzel dünya değil mi? İstediğin kararı verebiliyorsun ülkenin geleceği hakkında. Sen deden,atan,baban, annen yıllarını versin ülke düşmandan kurtulsun, çocuklara daha müreffeh bir hayat bıraksınlar diye, sonra geldiğimiz noktaya bak.ortadogunun senin kültürünle uzaktan yakından alakası olmayan, seni benimsemeyen, geçici geldikleri yerde söz sahibi yapılan, tiplerini ülkeye doldursunlar.. ya neyse... biz geldik gideceğiz umarım çocuklarımız bu topraklarda bir zamanlar cumhuriyet olduğunu, insanların Türk denilen olguya saygının en ustlerde olduğunu görürler.bu toprakların sahibi de Türk oğlu Türk'tür.

    Onlar tuzak kurdular. Allahta tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.

    Ali İMRAN S.54 ayet

    Herşeyin hesaba çekildiği biryer var elbet abi. gün gelir devran döner birşeyin kıymetini anlamayınca iş işten geçer gider.

  • Günaydın bayılmışım yeni gördüm malum ev korona partisi. Tüm 87cilere selam 87 Markadır öylede kalacak ! Aykut buradaki dayı gibi keşke rekor olsaydıda bu sene belediye ekiplerine destek olarak kürekle biraz kar küreseydik gerçi sen küremişsindir Ocak ayında ^^  Berkay34 Akıl oyunları yapıyor bize videoları paylaşarak.

    Aleyküm selam geçmiş olsun.

  • Tipi54 kardeşim bu tooraklarda kan ve gözyaşı hiç dinmedi, birileri geçmişin şaşalı dönemine özlem duyuyor olabilir ama bu gerçekçi değil. .250 yıl savaştık, ne kaldı elimize kan ve gözyaşı ve de kaybedilmiş topraklardan başka.Ruslar İstanbul önlerine kadar gelmişlerdi Bolşevik ihtilali olmasaydı giderler miydi? Keşke yunan galip gelseydi diyenler Bati anadoluda insanların ırzına geçildiğinden haberi yokmuş gibi kafalarını kuma gömdüler. Biz bizim savaşarak, aldığımız özgürlüğü kendi elimizle yok ettik.millet olma bilincimizulus olma bilincimiz hedefti. O hedefi o kadar asindirdilar ki hiçbir ortak noktada bulusamiyoruz, ne sevinçte birlikteyiz ne de hüzün de.

  • Adıyaman'da otobüsümüze taşlı ve sopalı saldırı yapılmış.

    yarına kalır yanınıza kalmaz :)


    https://instagram.com/stories/…51024?igshid=MDJmNzVkMjY=

    Ben maça gidecektim vazgeçtim son anda, adıyaman için kümede kalma mücadelesi, birkaç gündür konuşuluyordu böyle olacağı belliydi, kötü bir takımımız var. Keşke bu reaksiyon yönetime gösterilseydi. Üzücü bir durum

  • Ben maça gidecektim vazgeçtim son anda, adıyaman için kümede kalma mücadelesi, birkaç gündür konuşuluyordu böyle olacağı belliydi, kötü bir takımımız var. Keşke bu reaksiyon yönetime gösterilseydi. Üzücü bir durum

    hocam bizim için play-off sizin için kümede kalma mücadelesi, maçın gergin olması çok normal ve beklenen bir olaydı ancak bu muameleyi Adıyaman'a yakıştıramadım doğrusu.


    hocam Adıyaman FK iç sahadaki maçların hemen hemen hepsinin yayınlandığını ancak böylesine kritik bir maçta yayın yapmaması düşündürücü değil mi sizce de ?

  • hocam bizim için play-off sizin için kümede kalma mücadelesi, maçın gergin olması çok normal ve beklenen bir olaydı ancak bu muameleyi Adıyaman'a yakıştıramadım doğrusu.


    hocam Adıyaman FK iç sahadaki maçların hemen hemen hepsinin yayınlandığını ancak böylesine kritik bir maçta yayın yapmaması düşündürücü değil mi sizce de ?

    Geriye düştüğünde neler olacağını tahmin ediyorlar. Ondandır hocam, Ama otobüsün falan taşlanması çok kötü olmuş.

  • Geriye düştüğünde neler olacağını tahmin ediyorlar. Ondandır hocam, Ama otobüsün falan taşlanması çok kötü olmuş.

    anladım hocam, dostluk kazansın diyeceğim ancak şu şartlarda pek mümkün görünmüyor.

  • Ne kadar şirinler :cursing:

    Biz ufak bi kavga etsek anında damlarlar zabıta ve polisler uyuyor muhtemelen burası beyazıt meydanı yanlış bilmiyorsam bunlar nasıl böyle çete kurmuş kurdurmuşlar anlam veremiyorum bizim dilencilerde bile insanlık var şu surata bak ZEBANİ taş atıyor o taşla kafasını ezeceksin.

  • dua edelim taş atıyorlar, bunlarin daha masum versiyonlari Beylikdüzünden Mecidiyeköy giden metrobüs hattında yıllardır dileniyorlar ayrıca Marmaray'da da etkinler. Durum hiç iyi değil.iste bunlar senin memleketinde hiçbir şekilde uyum saglamayacak sığınmacı grubu, bunların çoğuna bu ülkenin vatandaşlığını siyaset uğruna dağıtıyorlar.