Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Eski terörist şahıs İBB sosyal hizmetlerinde çalıştığı tespit edilmiş olup sabah saatlerinde büyükşehir binasında baskınla gözaltına alınmıştır.

    İBB yetkilileri 19 Nisan'da tespit edilmiş olup neden hemen gözaltına alınmadida İBB binadina 27 Nisan'da girdiğinde gözaltına alındı diye yakınıyor bune yüzsüzlük İBB ye girmeden önce 7 sülaleye kadar araştırıyorsun bu zamana kadar nasıl biliyorsunda tutuyorsun. Dert neden hemen 19 Nisan'da alınmadida bugün alındı demek ne alaka sen nasıl bu zamana kadar çalıştırdın onun hesabını ver.

  • Emery gerçekten çok enteresan bir hoca. 4-4-2 formatında oynatıyor takımı ve kanat oyuncularının gerçek mevkisi orta saha. Özellikle sol kanatta oynattığı Francis Coquelin defansif orta saha oyuncusu. Böyle bir takımı yönetmek gerçekten çok büyük iş.

  • Hocam benim de araç da 1.4 benzinli turbo, lpg de şehir içi şehir dışı karışık bir haftada 22 litre benzin harcadı, 27 litre de lpg harcadı ben ölçümü böyle yaptım. Yolun yarısı şehir içi, yarısı şehir dışı. Siz baya detaylandırmışsınız :)

  • Hayırlısı olsun. Ali Koç'un A sınıf bir teknik direktör getireceğiz lafı resmiyete kavuşacak sanırım. Bu sezon için söylemişti gerçi ancak rötarlı geliyor. :hfyeni (18):

    Hakkımızda hayırlısı borç batağına sürüklemeye devam inşallah tutar.

    Bu adamın oyuncularla adam akıllı iletişim kuracağını sanmıyorum.

  • Hayırlısı olsun. Ali Koç'un A sınıf bir teknik direktör getireceğiz lafı resmiyete kavuşacak sanırım. Bu sezon için söylemişti gerçi ancak rötarlı geliyor. :hfyeni (18):

    Böyle bir adamı getireceksen uzun yıllar elinde tutacaksın. 4-5 Mağlubiyet alınca gönderirsen sen iflas etmeyi hak edersin. Uzun dönemde çok başarılı olacaktır.

    I am not afraid of an army of lions led by a sheep; I am afraid of an army of sheep led by a lion.

  • Böyle bir adamı getireceksen uzun yıllar elinde tutacaksın. 4-5 Mağlubiyet alınca gönderirsen sen iflas etmeyi hak edersin. Uzun dönemde çok başarılı olacaktır.

    Bu tarz üst segment hocalara zaman tanınmalı hocam dediğiniz gibi. Ancak Türk milletin de özellikle Fenerbahçe taraftarın da artık o sabır kaldı mı? Hiç sanmıyorum. Sabredilirse bu adama bende başarılı olacağını düşünüyorum. Klopp, Liverpool'un başına ilk geldiğinde, benden ilk 3 sene şampiyonluk beklemeyin. 3 senenin sonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratıcam demişti ve şuan baktığımız da dünyanın en formda takımlarından hatta bazı kişilere göre en formda takımı.

  • 1 litre lipton ice tea 10 tl olmuş ne zamandır almıyordum, 2 sene önce 2 litresi 5 tl di 😂

    Hiç sormayın gerçekten.Geçen derbide kola cips almıştım 50 tl para gitti.Hatta çocuklar şunlar için babasından 50 tl mi isteyecek biz 5 tl'ye alıyorduk demiştim. :cursing: :cursing: :cursing:

  • Bu tarz üst segment hocalara zaman tanınmalı hocam dediğiniz gibi. Ancak Türk milletin de özellikle Fenerbahçe taraftarın da artık o sabır kaldı mı? Hiç sanmıyorum. Sabredilirse bu adama bende başarılı olacağını düşünüyorum. Klopp, Liverpool'un başına ilk geldiğinde, benden ilk 3 sene şampiyonluk beklemeyin. 3 senenin sonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratıcam demişti ve şuan baktığımız da dünyanın en formda takımlarından hatta bazı kişilere göre en formda takımı.

    Flamengo'yla 6 ayda Libertadores kupasını almış bir hoca ama burası Fenerbahçe. Umarım uyum sağlayabilir buraya

  • Jesus on numara tercih olur Fenerbahçe için.Maaşı çok falan bir kenara iyi teknik direktör iyi oyun demek iyi teknik direktör oyuncu kazanımı demek.İsmail Kartal Pereira'nın kurduğu kadronun üstüne işledi Pereira'nın bek yaptığı osayi gün yüzüne çıkardığı Arda,Muhammed Pereiranın aldığı Crespo,Min Jae takımdan gidecekken kazanılan Zajc İsmail Kartal eseri değiller.üstelik takımın ligte şampiyonluk gibi bir iddiasıda kalmamışken hem avrupadan hem de ziraat kupasından elenen İsmail Kartal seneye takımın başında olmalı İsmail Jesustan daha iyidir gibi söylemler duyuyorum.İşte bu çok komik.Jesus'a verilen paraya transfer yapılır deniyorda elinde en kral malzeme olsun yetenekli br aşçın olmayınca sonuç sıfır.