Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Çok sağolun arkadaşlar... Babam çok güzel çok mübarek günde gitti... Rabbim cennetine nail eylesin.. 🤲😞
İlk kez covid oldu ama sonu oldu.. 😢
Günden güne akciğerlerini yedi o kadar verilen oksijenler işe yaramadi her geçen gün saturasyon değeri düşmeye başladı ama bilincini hiç kaybetmedi hep kendindeydi. Öyle birşey ki gözünüz hep okjisen cihazında iki saniye oksijen alamazsa değeri düşüyor. Parmaklarımın ucundaydi hayatı savaştık ama Allah'ımin dediği oldu. Entube olana kadar hep konuştuk. Yoğun bakıma gideceğinden haberi yoktu eve gideceğiz sandı... Dünya evine değil ama ahiret evine yol aldı... Babam seni çok seviyorum çok.. ölen kardeşine kız kardeşine annene babana kavuştun. Mekanın cennet olsun kabrin nur olsun..
Çok doluyum arkadaşlar..
Yaşayan anlar bunu..
Allah'ım hepinizden razı olsun bir gün hepimizin gideceği yer orası. Sevdiklerinize zaman ayırın arayın sorun ilgilenin ben bir evlat olarak elimden gelen her şeyi yaptım, yaptık.. bundan sonrası taktiri ilahi tecelli etti..
Rabbim sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
Hayırlı geceler hepinize Allah'a emanet olun...
-
-
İyi geceler Hava Forum.
-
Çok sağolun arkadaşlar... Babam çok güzel çok mübarek günde gitti... Rabbim cennetine nail eylesin.. 🤲😞
İlk kez covid oldu ama sonu oldu.. 😢
Günden güne akciğerlerini yedi o kadar verilen oksijenler işe yaramadi her geçen gün saturasyon değeri düşmeye başladı ama bilincini hiç kaybetmedi hep kendindeydi. Öyle birşey ki gözünüz hep okjisen cihazında iki saniye oksijen alamazsa değeri düşüyor. Parmaklarımın ucundaydi hayatı savaştık ama Allah'ımin dediği oldu. Entube olana kadar hep konuştuk. Yoğun bakıma gideceğinden haberi yoktu eve gideceğiz sandı... Dünya evine değil ama ahiret evine yol aldı... Babam seni çok seviyorum çok.. ölen kardeşine kız kardeşine annene babana kavuştun. Mekanın cennet olsun kabrin nur olsun..
Çok doluyum arkadaşlar..
Yaşayan anlar bunu..
Allah'ım hepinizden razı olsun bir gün hepimizin gideceği yer orası. Sevdiklerinize zaman ayırın arayın sorun ilgilenin ben bir evlat olarak elimden gelen her şeyi yaptım, yaptık.. bundan sonrası taktiri ilahi tecelli etti..
Rabbim sizleri ve sevdiklerinizi korusun.
Hayırlı geceler hepinize Allah'a emanet olun...
Allah sabır versin sizlere ve ailenize.Başınız sağ olsun.Mekanı cennet olsun🤲🏻
-
Hayırlı geceler havaforum
-
Herkese hayırlı geceler dilerim
-
GülşenD’ bluesky~ Allah amcamızın taksiratını affetsin,rahmet eylesin.Sizlerde sabır versin. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Resullulah s.a.v e soruldu : Mü'minlerden hangisi en akılııdır ? Dedi ki : ''Ölümü en çok hatırlayan ve kendilerine gelmezden önce onun için en iyi hazırlığı yapanlardır,işte akıllılar bunlardır.''
-
-
Elenecek sıradaki takım belli oldu
:d 2-2 oldu
-
uyumayanlara ikram 😎
-
Sevgili HavaForum ikinci ailem..
Dostlarim, arkadaşlarım.. hepinizden Allah'ım razı olsun sizlere ve sevdiklerinize Allah'ım uzun ömürler versin.. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Babam bugün son yolculuğuna uğurlandı. Çok zor kabullenmek çok zor. Her anını burada sizlerle paylaştım. Son gecesinde agirlasmisti yoğun bakım için yer bulundu götürüldü ve hemen entube oldu. 7, saat sonra da kalbi daha fazla dayanamadı ve durdu. Hepiniz dualar ettiniz Rabbim dua edeninizi çok etsin Rabbim sizlere uzun ömürler versin. Allah'ım boyle acıyı kimseye yaşatmasın. Babam bilinci açık bir şekilde yoğun bakımına gitti kendindeydi... Çok zor çok... Tekrar çok teşekkür ediyorum hepize...😞😞😢😢
Hocam ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum. Ne desem boş. Hiç bir tesellinin nasihatin anlamının olmadığı bir durumdasın şu an. Ama maalesef takdiri ilahi. Her canlı ölümü tadacaktır. Ölümden kaçış yok hepimiz bir gün takdiri ilahi rahmana kavuşacağız. Başınız sağolsun Allah geride kalan sizlere sabır ve metanet versin. Önce kabullenmesi zor olacak hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın boğazın düğümlenecek gözlerine uyku girmeyecek ama çok değil bir yıl sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi gülerek hayata tutunmaya devam edeceksin. Çünkü bu imtihanın bir kuralı çünkü Allah bize ölümü önce hatırlatıyor sonra unutturuyor. Öyle olmasa imtihanın anlamı olmaz. Tekrardan başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
-
GülşenD’ ablam çok üzüldüm yazdıkların boğazımı dugumledi, gerçekten gözlerim yaşardı Allah size sabırlar versin en yakınınızın ölümü çok acı ve çok çaresiz maalesef ne diyeceğimi bilemiyorum..Mekanı cennet olsun.
bluesky~ Allah size de sabirlar versin herşey bir anda olmuş mekanı cennet olsun,babasizlik çok zor maalesef biliyorum...
-
İyi geceler tatlı rüyalar Hava forum
-
- Official Post
hayırlı geceler iyi hafta sonları
-
İyi geceler Hava Forum.
-
- Official Post
-
İnşallah bir daha böyle kötü olaylar , yıllar yaşamayız.Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor.
-
- Official Post
Hayırlı sabahlar HAVAFORUM.
-
Hayırlı sabahlar hava forum ailesi
-