Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Motorine bu gece yarısı gelmesi beklenen 1.05 TL’lik indirimin iptal edildiği ve benzinin litre fiyatına cumartesi gecesi itibari ile 87 kuruş zam geleceği söyleniyor

    Düzeltme için teşekkür ederiz. Gündüz şaşırmıştım akşam gerekeni yapmışız. :hfyeni (25):

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Gunaydin ama bu koku nedir ya resmen b o k kokuyor belediye şu sorunu cozmuyor ya herkes şikayetçi nerden geliyor bu?

    Çevrede dere falan varsa oradan olabilir.Kadıköy'de bir kurbağalıdere var.Küçükken yakınında bir yolda trafikte kalmıştım.Allah kahretsin böyle bir koku yok. <X ramak kalmıştı trafik açıldı sonra.Şimdi temizlendi haberleri falan okuyorum bilmiyorum son durum ne.

  • Sancaktepelee yok dere filan değil merkezde oturuyoruz zaten ve buca,karsiyaka,balcova,karabaglar gibi çoğu ilçede varmış bu koku yerel bir şey değil yani inşallah çözülür geçmişte yoktu son iki yıldır yine artti koku..

  • Perşembe - cuma bağlanmadı tatile . Acaba cikar mı karar ?

    Hiç sanmıyorum.Medya iki gün önceki açıklamalara odaklanmıştı.Altyazılarda 9 gün olur mu falan yazıyordu.O gün açiklama yapılmadı bu tatil hakkında.Şimdi de gündeme gelmiyor.Yani olmaz bence.

  • Askeri videolarla aranız nasıl bilmiyorum ama bu adamı hem takip ediyorum hemde çok tarafsız ve güzel yorumları olduğunu düşünüyorum. Polonyanın askeri helikopter ihalesiyle ilgili kısa bir video hazırlamış, ve tabi bizim planladığımız helikopterlerdende bahsetmiş


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Marmara Denizi'nde herhangi bir müsilaj bulgusuna rastlanmadı.Görülen şeylerin polen olup olmadığı İstanbul Üniversitesi polen laboratuvarına iletildikten 1 hafta sonra çıkması beklenen sonuçlara bağlı.


    TİP'li Öğrenciler on Twitter
    “Ziyaaaa! @RTErdogan #İlkOyum Saray'dan kurtulmaya...”
    twitter.com

  • ihh nın Suriyelilere bayram için dağıttığı 2000 tl ye başvuruda izdiham çıktı. Ne ala memleket beee. 1100 lirayı arttırmayan zihniyeti eleştirince abi hicbirseyi begenmiyorsunuzculara saygılar .

  • ihh nın Suriyelilere bayram için dağıttığı 2000 tl ye başvuruda izdiham çıktı. Ne ala memleket beee. 1100 lirayı arttırmayan zihniyeti eleştirince abi hicbirseyi begenmiyorsunuzculara saygılar .

    Bizim vatandaşların da ihtiyacı var özellikle emeklilerin onlara da dağıtmayı düşünüyorlarmıymış?

  • Sürekli kulüpler satılacak muhabbeti var ama Manchester City'ninde dahil olduğu ve pek çok ülkede kulübü bulunan şirketin 2 üst düzey yöneticisi Türkiye'den neden kulüp alınmayacağını özetlemiş. Dışarıdan bir göz bizi nasıl görüyor? Bunun için Serdar Ali Çelikler'in alttaki yazısını okumanızı öneririm.


    T.C. Millî Savunma Bakanlığı on Twitter
    “Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li terörist, Türk…
    twitter.com


    Alttaki videoda da 7.25 itibariyle detayları anlatıyor.


    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Merkez Bankası, 2022 yıl sonu enflasyon tahminini %23.2'den %42.8'e yükselteli birkaç saat oldu

    Hayır 5 yaşındaki çocuk anladı doları dusurmeden enflasyonun dusmeyecegini bizi yönetenler anlamadı ya ya da işlerine gelmiyor kardeşim faizi arttırmak zorundasın doları 10 liranın altına çekmek zorundasın sonra enflasyonun düşeceğini göreceksin valla bizim halk olarak sıkıntı cekmemizden cidden mutlu oluyorlar..